Montezemolo: Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στην ομάδα

15:38 9/7/2013 - Πηγή: AutoBlog

Είναι από τις δηλώσεις που έχουμε διαβάσει αρκετές φορές εδώ και μερικά χρόνια για τη Ferrari και δε θα σταματήσουμε να διαβάζουμε μέχρι να βρει η ιταλική ομάδα κορυφαία απόδοση. Μπορεί στο Silverstone, η διαφορά τού Fernando Alonso από τον Sebastian Vettel να μειώθηκε κατά 15 βαθμούς, λόγω εγκατάλειψης του Γερμανού, αλλά άνοιξε και πάλι μετά από το Nürburgrung,

εκεί που ο Ferni δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από την 4η θέση, την ώρα που ο Seb ήταν στο ψηλότερο σκαλί τού βάθρου.

Μετά από τα όσα είπε ο Alonso, σειρά έχει ο Πρόεδρος της Scuderia, Luca di Montezemolo. Ο Ιταλός δηλώνει γι’ άλλη μια φορά πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, ενώ ζητά λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις.

Σήμερα, εξετάζουμε το ημερήσιο πρόγραμμα για τις επόμενες εβδομάδες, για να διευκρινίσουμε τις προτεραιότητες μαζί με τους μηχανικούς. Τώρα, ζητά απ’ όλους μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ισχυρή συγκέντρωση σε κάθε λεπτομέρεια.

Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στην ομάδα και περιμένω μια συγκεκριμένη απάντηση απ’ όλους, διότι μόνο μέσα από τη θέληση και την πολλή δουλειά είναι πιθανό να πάρουμε τ’ αποτελέσματα που θέλουμε. Για να συνοψίσω: λιγότερα λόγια, περισσότερα επιτεύγματα.

Δηλώσεις για την ομάδα του έκανε και ο Stefano Domenicali. Ο Αγωνιστικός Διευθυντής στο Maranello γνωρίζει καλά ότι η F138 θα πρέπει να βελτιώνεται με καλύτερο ρυθμό, ειδικά στον έναν γύρο, ενώ μια ακόμα καλύτερη διαχείριση των ελαστικών θα ήταν μια πολύ θετική εξέλιξη για τους Ιταλούς.

Γι’ ακόμα μια φορά, επιβεβαιώθηκε το πόσο σημαντική είναι η ανάλυση δεδομένων και η διαχείριση των ελαστικών. Αυτό είναι το ίδιο για όλους, αλλά θα πρέπει να πάρουμε περισσότερα απ’ ό,τι οι άλλοι αν θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό ισχύει και για τη βελτίωση της F138, ένας τομέας που πρέπει να τα καταφέρουμε καλύτερα από τους αντιπάλους.

Τώρα, έχουμε μερικές αποφασιστικές εβδομάδες μπροστά μας για την Ουγγαρία. Υπάρχει ένα κρίσιμο τεστ που πρέπει ν’ αξιοποιήσουμε στο μέγιστο, τόσο όσον αφορά τα ελαστικά, όσο και για την τεχνική βελτίωση του μονοθεσίου. Όλο παίζονται ακόμα, καθώς είμαστε μόλις στο μέσον αυτού του πρωταθλήματος, και οι στόχοι που έχουμε θέσει από την αρχή είναι ακόμα εφικτοί.

[Πηγή: Ferrari | Photo Copytights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

Keywords
Τυχαία Θέματα