Mitsubishi Lancer facelift μόνο για την Κίνα

Η Mitsubishi είχε αφήσει να εννοηθεί ότι το Lancer δεν θα αποκτήσει διάδοχο και σιγά-σιγά θα τερμάτιζε την παραγωγή του. Από ότι φαίνεται αυτό ισχύει για τις περισσότερες αγορές του κόσμου, μιας και στην Κίνα θα συνεχίζει να παράγεται αφού εκεί τα σεντάν συνεχίζουν να πουλάνε πολύ καλά.

Έτσι, στο Lancer γίνεται εκτεταμένο facelift που θα μπορούσε να είναι και νέα γένια, αφού το τωρινό βρίσκεται στην αγορά από το 2007.

Μπροστά, απόκτα την νέα μάσκα της εταιρείας Χ-shaped που είδαμε και στο Outlander που συνδέει τα φώτα, με την μάσκα και τους προβολείς ομίχλης, ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε νέα φωτιστικά σώματα.

Το εσωτερικό δεν διαφέρει ριζικά από το Lancer που γνωρίζουμε, με τις αλλαγές να εντοπίζονται στην κεντρική κονσόλα, το νέο σύστημα κλιματισμού και το νέο πίνακα οργάνων.

Παλαιότερα, υπήρχαν οι φήμες ότι η επόμενη γενιά του Lancer θα βασίζονταν σε πλατφόρμα του ομίλου Renault-Nissan αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία. Μετά το σκάνδαλο χειραγώγησης της κατανάλωσης καυσίμων, η Mitsubishi αγοράστηκε από την Nissan οπότε ίσως να αλλάξουν τα σχέδια και να παρουσιαστεί νέο Lancer που θα πωλείται σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Κίνα.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα