Mercedes: Μας αρέσει ο χαρακτήρας τού Hamilton

17:35 5/1/2014 - Πηγή: AutoBlog

Ο Lewis Hamilton είναι από τους οδηγούς που δε θα διστάσουν ν’ αντιδράσουν σε κάτι που θα τους πει ο μηχανικός τους στον ασύρματο, όπως έγινε και στο Αμερικανικό Grand Prix. Τότε, ο Βρετανός είχε δηλώσει συγνώμη για ό,τι είχε πει, και ο Ross Brawn, ο τότε Πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, τόνιζε πως αυτό δεν είναι πρόβλημα για την ομάδα.

Ο νυν επί κεφαλής τής Mercedes AMG,

Toto Wolff, λέει πως θέλουν να έχουν οδηγούς με τον χαρακτήρα τού Hamilton, και πως οι δύο πλευρές έχουν μια πάρα πολύ καλή συνεργασία.

Κατ’ αρχάς, έχει έναν ευθύ και ωραίο χαρακτήρα. Έτσι, γενικά, είναι ευχαρίστηση να συνεργαζόμαστε μαζί του, και είναι επίσης ευχαρίστηση να δουλεύουμε μαζί του, επειδή είναι πολύ ανταγωνιστικός. Σπάνια θα βρείτε ανθρώπους που είναι τόσο ανταγωνιστικοί και δεν τα παρατάνε ποτέ. Και αυτός δεν τα παρατάει ποτέ.

Είναι αυθεντικός, και μερικές φορές η αυθεντικότητα δαγκώνει. Αλλά, επίσης, μαθαίνει. Και μου αρέσει ο τρόπος που παίρνει τις συμβουλές, και πιστεύει ότι είναι καλό γι’ αυτόν. Προσπαθούμε να είμαστε ανοιχτοί ο ένας με τον άλλον.

Ο μη-εκτελεστικός Πρόεδρος της ομάδας και μέτοχος κατά 10%, Niki Lauda, υποστηρίζει ότι ο “Billion Dollar Man” είναι, δίχως αμφιβολία, ένας εξαιρετικά γρήγορος οδηγός.

Ο Lewis είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά το ταλέντο του, η ταχύτητά του και η επιθετικότητά του υπάρχουν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Κέρδισε έναν αγώνα στη Βουδαπέστη μ’ έναν εκπληκτικό τρόπο. Κανένας δε θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα απ’ ό,τι αυτός.

[Πηγή: AutoSport]

Keywords
Τυχαία Θέματα