Mercedes-Benz GLA Edition 1

Μετά την A45 AMG, την CLA -απλή και AMG- και την S-Class, η Mercedes-Benz μας παρουσιάζει και το τέταρτο –προς το παρόν- μέλος της “Edition 1” οικογένειας, την GLA Edition 1. Θα είναι διαθέσιμη για μόλις 12 μήνες, οι παραγγελίες ξεκινούν τον ερχόμενο Νοέμβριο και οι παραδόσεις θα αρχίσουν από τον Μάρτιο του 2014.

Η Mercedes-Benz GLA Edition 1, θα είναι διαθέσιμη σε 4 χρώματα για το εξωτερικό: Cirrus White,

Mountain Grey Metallic, Orient Brown Metallic και Designo Magno Mountingrau. Θα «φοράει» ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών της AMG και θα διαθέτει bi-xenon φώτα. Στην οροφή, ξεχωρίζουν οι αλουμινένιες ράγες ενώ τα προστατευτικά και οι απολήξεις της εξάτμισης θα είναι χρωμιομένα. Όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, θα επικρατεί το δέρμα –καθίσματα, ταμπλό και πόρτες-, το τριάκτινο τιμόνι με το επίπεδο κάτω μέρος θα κοσμείται από αλουμινένια διακοσμητικά ενώ από το ίδιο υλικό θα είναι κατασκευασμένα και τα πεντάλ.

Η GLA Edition 1 θα είναι διαθέσιμη με οποιονδήποτε κινητήρα στην γκάμα της GLA αλλά δεν θα μπορεί να συνδυαστεί με το AMG Package. Η τιμή της Edition 1 θα είναι κατά 6.307€ ακριβότερη από αυτήν της αντίστοιχης «απλής» GLA.


[Πηγή: Mercedes-Benz]

Keywords
Τυχαία Θέματα