Massa: Ο Hamilton αξίζει το πρωτάθλημα. Δεν θα βοηθήσω τον Rosberg

Οι δυο πιλότοι της Mercedes ετοιμάζονται για τον τελικό των διπλών βαθμών στο Abu Dhabi και ο Lewis Hamilton με μια δεύτερη θέση παίρνει τον τίτλο, ακόμα κι αν ο Rosberg κερδίσει τον αγώνα. Με την W05 να είναι με διαφορά το ταχύτερο μονοθέσιο, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιος άλλος ανάμεσα στους δυο πιλότους, υπό νορμάλ πάντα συνθήκες. Έτσι, ο Nico ζήτησε

“βοήθεια από το Massa” που βρίσκεται στο δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο του grid, όμως, ο Βραζιλιάνος δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει κάτι τέτοιο.

Δεν βοηθάω κανέναν. Του είπα (του Rosberg): “Θέλω να κερδίσω τον αγώνα, και όχι να σε βοηθήσω!” Κανείς δεν με βοήθησε όταν θα μπορούσα να είχα κερδίσει το πρωτάθλημα και στην πραγματικότητα κάποιος Γερμανός μόνο με έβλαψε.

Ο Felipe αναφέρεται προφανώς στον Timo Glock, τον οποίο προσπέρασε ο Hamilton στον τελευταίο γύρο, του τελευταίου αγώνα του 2008, για να πάρει τον τίτλο. Όμως, σε αντίθεση με το τι πιστεύει για εκείνο το πρωτάθλημα, ο Massa θεωρεί πως ο Lewis είναι εκείνος που αξίζει το φετινό.

Νομίζω ότι ο Hamilton αξίζει το πρωτάθλημα. Αλλά μερικές φορές τα πράγματα εξελίσσονται με διαφορετικό τρόπο, όπως έχουμε δει να γίνεται στο παρελθόν.

Όλα τα πιθανά σενάρια για τον τίτλο του πρωταθλητή, μπορείς να τα διαβάσεις εδώ.

[Photo Copyrights: LAT Photographic/Williams F1]

Keywords
Τυχαία Θέματα