Lotus: Σε ρυθμό αγώνα, έχουμε το 4ο ταχύτερο μονοθέσιο

Το καλύτερο με διαφορά Grand Prix μέχρι στιγμής ήταν το Κινεζικό για την ομάδα της Lotus. Ο Romain Grosjean τερμάτισε τον αγώνα στην 7η θέση, πίσω από τις μεγάλες δυνάμεις Mercedes, Ferrari και Williams, δείχνοντας ότι η E23 πατά σιγά-σιγά στα πόδια της, όντας πιο ανταγωνιστική με το πέρασμα των εβδομάδων.

Ακόμα είναι νωρίς για να μπορέσουμε να κρίνουμε την πραγματική ταχύτητα του βρετανικού μονοθεσίου,

όμως ο Alan Permane, επί κεφαλής μηχανικός της ομάδας του Enstone, θεωρεί ότι θα θα μπορούσαν να κάνουν το «7-8» στη Σαγκάη, καθώς ο αγωνιστικός ρυθμός της E23 είναι πολύ καλός.

Φαίνεται πως, στον αγώνα, είμαστε το τέταρτο ταχύτερο μονοθέσιο. Νομίζω ότι ήμασταν για λίγο στον δικό μας αγώνα, και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Αν μπορούμε να το συνεχίσουμε αυτό, να παίρνουμε κάποιους βαθμούς και πραγματικά να μπορούμε να διεκδικούμε με αξιώσεις την 4η θέση στο πρωτάθλημα, όλοι εδώ θα είναι πολύ χαρούμενοι.

Χωρίς αυτά που έγιναν στον Pastor, θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει άνετα το «7-8». Το να κερδίσεις τον Ricciardo ή τις δύο Red Bull στις κατατακτήριες, είναι δύσκολο. Αλλά, ο αγωνιστικός μας ρυθμός ήταν αισθητά καλύτερος από τον δικό τους και λίγο καλύτερος από αυτόν της Toro Rosso και της Sauber, κάτι που ήταν αρκετό για εμάς, ώστε να κάνουμε έναν άνετο αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα