L.Hamilton: “Να βοηθήσω τη Mercedes να πάει ψηλότερα!”

19:21 1/3/2013 - Πηγή: AutoBlog

Άλλαξε στρατόπεδο για να δώσει στη Mercedes λίγη από τη χαμένη της αίγλη, αίγλη που όσο περνάνε τα χρόνια πάει να χαθεί. Μπορεί ο Lewis Hamilton να δώσει στη Mercedes αυτό το κάτι περισσότερο, ούτως ώστε να την κάνει πρωταγωνίστρια και συνδιεκδικητή του τίτλου; Την απάντηση μπορεί να τη δώσει μόνο ο ίδιος.

Η εστίαση είναι στον οδηγό,

στην απόδοση του αλλά και στην ετοιμότητα του για τον αγώνα. Αυτό είναι ίσως μία μικρή διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, είναι λίγο καλύτερα εδώ!

Και πρόσθεσε:

Δεν είναι ότι έχω περισσότερη ελευθερία, απλά έχω λίγο περισσότερο προσωπικό χρόνο. Είμαι αφοσιωμένος στον στόχο μου, κι αυτός δεν είναι άλλος από το να βοηθήσω τη Mercedes να πάει ψηλότερα! Είναι ένα νέο περιβάλλον το οποίο αγαπώ. Η ομάδα κάνει μεγάλη προσπάθεια ούτως ώστε να έχουμε άψογη επικοινωνία, ούτως ώστε να διασφαλίσουμε την ταχύτητα που θα έχουμε στον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία! Επιπρόσθετα, ωριμάζω ως άνθρωπος και ως οδηγός. Πάντοτε υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Επίσης, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μάθω ακόμη.

Ο Βρετανός γνωρίζει πολύ καλά ότι η Mercedes έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια στις οδηγικές του ικανότητες και περιμένει το ανάλογο αποτέλεσμα. Το φορτίο είναι μεγάλο, μπορεί ο Lewis Hamilton να τα καταφέρει; Μπορεί να μπει σφήνα ανάμεσα στις Red Bull, Ferrari και McLaren; Στο Woking ετοιμάζονται για τη δική τους απάντηση.

[Πηγή: Mercedes GP]

Keywords
Τυχαία Θέματα