Jeep: Δεν θα κατασκευάσουμε μεγάλο SUV/Coupe

Αν οι δηλώσεις του Επικεφαλής Προϊοντικού Σχεδιασμού της Jeep, Adrian van Campenhout αντιπροσωπεύουν την εταιρία –που για να είμαστε ειλικρινείς δεν μπορούμε να υποθέσουμε το αντίθετο- τότε η Αμερικανική εταιρία δεν θα ακολουθήσει την μόδα των SUV/Coupe που ξεκίνησαν οι Γερμανοί.

Ο van Campenhout δήλωσε σε Αυστραλιανό μέσο ότι ενώ η Jeep δεν αποκλείει το ενδεχόμενο λανσαρίσματος τρίθυρης έκδοσης κάποιων μοντέλων της, τα μικρότερα SUV

είναι οι πιθανότεροι υποψήφιοι ενώ ένα μοντέλο που θα ανταγωνίζεται τις BMW X6, Mercedes GLE Coupe κ.ά. δεν υπάρχει στον προγραμματισμό. Συγκεκριμένα, έθεσε το θέμα του όγκου των πωλήσεων, κάτι που απασχολεί όχι μόνο την Jeep αλλά και ολόκληρη την FCA.

Επίσης, ο van Campenhout επανέλαβε σε γενικές γραμμές τις δηλώσεις του CEO του, Mike Manley που μέσα στον Ιανουάριο είχε πει ότι υπάρχει χώρος για ένα μικρότερο του Renegade, SUV. Πρόσθεσε βέβαια ότι το Jeep Renegade είναι “τρομερά ακριβό” για τις αναπτυσσόμενες αγορές αλλά η ουσία των δηλώσεων του, είναι ότι ένα SUV με μήκος μικρότερο των 4.2 μέτρων έχει καλές πιθανότητες και πως μπορεί να βασιστεί είτε πάνω στο Fiat Panda, είτε σε κάποια Βραζιλιάνικη πλατφόρμα. Με λίγα λόγια, υπάρχουν λύσεις και υπάρχει θέληση αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχουμε κάποια οριστική ημερομηνία για την παρουσίαση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα