Infiniti Sypnatiq concept, το πρωτότυπο της Infiniti για τον φετινό διαγωνισμό LA Auto Show Design Challenge

Μετά το Q: QorosQloud Qubed concept, η Infiniti παρουσίασε το δικό της πρωτότυπο για τον φετινό φετινό διαγωνισμό LA Auto Show Design Challenge. Ο διαγωνισμός φέτος έχει θέμα το πως θα μοιάζουν τα αυτοκίνητα το 2029 και το πως θα αλληλεπιδρούν αυτά με τους επιβάτες, με το Infiniti Sypnatiq concept να είναι δημιουργία του σχεδιαστικού τμήματος της Infiniti στο San Diego. Περιγράφεται ως το μελλοντικό όραμα της Infiniti HMI (human-to-machine interface) και μπορεί

να ενσωματώσει τρεις διαφορετικούς τύπους οχημάτων για κάθε στάδιο του αγώνα ενός τριάθλου A.R.C. (Air, Rally, Circuit).

Διαθέτει ένα ολιστικό σύστημα επαυξημένης πραγματικότητας, 3D ολογράμματα και αρκετές ακόμη τεχνολογίες βγαλμένες από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όπως ειδική στολή για τον οδηγό, που συνδέεται με τον εγκέφαλό του μέσω της σπονδυλικής στήλης.

Συνολικά 8 πρωτότυπα συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό από τις BMW Group DesignworksUSA, Honda USA, Honda Japan, McLaren Automotive, Nissan, Peterbilt Motors, Qoros Auto και την περσινή νικήτρια SAIC Motor MG, με τον νικητή να ανακοινώνεται κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Los Angeles η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 18-30 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα