Hulkenberg: Αν χάσουμε 4″ τα GP2 θα είναι πολύ κοντά μας

Η Formula 1 γίνεται τα τελευταία χρόνια όλο και πιο αργή και το 2014, με τους νέους κινητήρες, τα χρονόμετρα σίγουρα δεν θα σπάσουν. Ο Nico Hulkenberg σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε τον φόβο του, για την απόσταση που έχει πλέον η F1 από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της FIA.

Η Formula 1 πρέπει να είναι “το απόλυτο”. Αν χάσουμε 4 δευτερόλεπτα, τότε τα μονοθέσια του GP2

θα είναι πολύ κοντά μας και οι διαφορές μας δεν θα είναι πλέον ξεκάθαρες.

Απαντώντας στο Γερμανικό Auto Motor und Sport για τον εξομοιωτή της Force India, ο Hulkenberg είπε:

Δεν έκατσα ακόμα στον εξομοιωτή, γιατί τα προγράμματα και τα μοντέλα δεν είναι ακόμα στα δεδομένα του 2014, οπότε δεν έχει νόημα να τον δοκιμάσω. Μετά το τεστ θα υπάρχουν αρκετά δεδομένα, ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί και ο εξομοιωτής.

Όσον αφορά το νέο μονοθέσιο της Force India και το πόσο ανταγωνιστικό θα είναι, ο Γερμανός δήλωσε ενθουσιασμένος, αν και δεν έχει ξαναοδηγήσει Turbo κινητήρα στη καριέρα του.

Σίγουρα η στενή μπροστινή πτέρυγα και το ιδιαίτερο ρύγχος φαίνονται λίγο περίεργα… και όχι και τόσο όμορφα. (Το πρωτάθλημα) είναι όμως πιο ανοιχτό από τα προηγούμενα χρόνια. Οι μεγάλες ομάδες σίγουρα έχουν τα χρήματα για να εξελιχθούν γρήγορα, αλλά οι νέοι κανόνες δίνουν την δυνατότητα στις μικρότερες ομάδες, να βρουν κάτι καλύτερο από τους υπόλοιπους. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος την Brawn GP το 2009. Από την άλλη μπορεί απλά να τα κάνεις όλα λάθος.

[Πηγή: AMS.de]

Keywords
Τυχαία Θέματα