Horner: Ο Ricciardo μπορεί να σας εκπλήξει

Ο Daniel Ricciardo θα είναι το νέο πρόσωπο στη Red Bull για το 2014. Ο Mark Webber αποχώρησε οριστικά από την αυστριακή ομάδα και τη Formula 1 γενικότερα, και η RBR επέλεξε τον Αυστραλό σαν τον νέο team-mate τού Sebastian Vettel.

Ο Πρόεδρος των Αυστριακών, Christian Horner,

ξεκίνησε να μιλά με πολύ καλά λόγια τον 24χρονο -όπως κάνει κάθε ομάδα για έναν νέο της οδηγό-, λέγοντας ότι μπορεί να μας εκπλήξει όλους με την απόδοσή του.

Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι έκπληξη, γιατί είναι πολύ γρήγορος. Θα μάθει πολλά, αλλά νομίζω ότι θα εκπλήξει αρκετούς με τον ρυθμό που έχει. Είχε τρομερή απόδοση στις κατατακτήριες με την Toro Rosso και συνέχισε να μας εντυπωσιάζει και στους αγώνες, με το πώς διαχειριζόταν αυτά που είχε.

Ακόμα και σε Σαββατοκύριακα που δεν ξεκινούσε καλά, μπορούσε να το γυρίσει. Φαίνεται πως μπορεί να μην πανικοβάλεται. Μερικές φορές, είχε δύσκολες Παρασκευές, ακόμα και πρωινά Σαββάτου, αλλά, όταν ξεκινούσαν οι κατατακτήριες δοκιμές, 9 στις 10 φορές, έκανε καλή δουλειά.

Κάθε οδηγός χρειάζεται κάποιο χρόνο προσαρμογής σε μια νέα ομάδα, και ο Horner πιστεύει ότι ο Ricciardo δε θα δυσκολευτεί να εγκλιματιστεί στο Milton Keynes.

Είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή, από πολλές απόψεις. Είναι μια αλλαγή σε τόσες πτυχές, και είναι ώρα ν’ αλλάξουμε οδηγό. Φυσικά, τον ξέρουμε αρκετά καλά, έτσι δεν είναι θα έρθει ένας εντελώς άγνωστος.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyrights: Peter Fox/Getty Images/Scuderia Toro Rosso]

Keywords
Τυχαία Θέματα