Honda Crosstour facelift 2013

Η Honda παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του Crosstour Concept που είδαμε στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον περασμένο Απρίλιο.

Στην ουσία πρόκειται για την ανανεωμένη έκδοση του τωρινού Crosstour το οποίο είναι κατά $525 φθηνότερο από το υπάρχον μοντέλο. Ξεκινά από τις $27.230 και σχεδιαστικά διαθέτει μεγάλη γρίλια, σπορ προφυλακτήρες, προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος, νέο πορτμπαγκάζ και πατά πάνω σε ζάντες 19″.

Από πλευράς τεχνολογίας, διαθέτει σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, σύστημα προειδοποίησης πρόσκρουσης

καθώς και σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου. Στο επιπλέον εξοπλισμό υπάρχει σύστημα πλοήγησης, το ιντερνετικό ραδιόφωνο Pandora καθώς και σύστημα ομιλίας για αποστολή SMS.

Στο εσωτερικό έχουνε τοποθετηθεί καλύτερης ποιότητας υλικά και στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει αυτόματος κλιματισμός, 7 ηχεία, διαιρούμενα καθίσματα 60/40, αντιθαμβωτικός καθρέπτης, σύνδεση Bluetooth και USB καθώς και πολυλειοτουργικό τιμόνι.

Είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες, με τον τετρακύλινδρο 2.4-λίτρων απόδοσης 192 ίππων με 220 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και με τον V6 3.5-λίτρων ο οποίος αποδίδει 278 άλογα με 341 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, έχει σύστημα απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων, εν’ω το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον επιπλέον εξοπλισμό.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα