Hamilton: Δε χρωστάω τίποτα στη Formula 1
Ο Lewis Hamilton ανήκει σ’ εκείνους τους ανθρώπους που ή τον λατρεύεις ή τον μισείς. Μια ενδιάμεση κατάσταση δύσκολα να υπάρξει, καθώς ο Πρωταθλητής είναι αρκετά προκλητικός με τη συμπεριφορά του, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην εικόνα που περνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα κι αν χρειαστεί να παρανομήσει γι’ αυτό.
Ο Βρετανός δεν έχει μετανιώσει για όσα έχει κάνει, υποστηρίζοντας πως έχει εξελιχθεί με το πέρασμα των ετών. Τώρα, ο 31χρονος λέει πως δε χρωστάει τίποτα στη Formula 1,
Είμαι εδώ 10 χρόνια, έχοντας δώσει το αίμα μου και τα δάκρυά μου για το άθλημα. Δε νιώθω ότι χρωστάω κάτι. Βασικά πιθανόν προωθώ στο άθλημα περισσότερο από κάθε άλλο οδηγό. Είμαι σε περισσότερα event, μιλώντας περισσότερο από τον καθένα για τη Formula 1, πιθανότατα από όλους τους οδηγούς μαζί.
Δε νομίζω να έχω κάποια επιπλέον ευθύνη. Έχω μερικούς εκπληκτικούς οπαδούς και αφιερώνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ για να τους δίνω κίνητρο και να γεμίζω ενέργεια όλους αυτούς που με ακολουθούν. Έτσι, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να δώσω.
Ο οδηγός της Mercedes λέει τη γνώμη του για τα θέματα που απασχολούν τη Formula 1, ωστόσο παραδέχεται πως οι τελικές αποφάσεις θα παίρνονται πάντα από αυτούς που έχουν την εξουσία.
Στο αθλητισμό και τις επιχειρήσεις είναι τα χρήματα και η εξουσία. Οι οδηγοί θα λέμε κάποια πράγματα, αλλά είναι αυτοί οι άνθρωποι που υπογράφουν υπογραφές και βγάζουν λεφτά. Αυτοί θα πούνε την τελευταία λέξη. Δε λέω ότι αυτό είναι λάθος. Είναι σαν μια εταιρική επιχείρηση. Τα λεφτά είναι η δύναμη και αυτά που καθορίζουν τα πάντα. Οι αποφάσεις παίρνονται από αυτούς που κατέχουν το άθλημα.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AutoBlog
- Hamilton: Δε χρωστάω τίποτα στη Formula 1
- Στη διεκδίκηση του τίτλου πιστεύει ο Raikkonen
- Δημοπρατείται το Ford F-150 Harley-Davidson Edition του David Beckham
- Teaser Video: Το νέο μεγάλο SUV της Renault για πρώτη φορά
- O Penske θα οδηγήσει μια Camaro SS στο φετινό Indy 500
- Το νέο N-Largo S πακέτο της Novitec Rosso για την Ferrari F12

- Τελευταία Νέα AutoBlog
- Hamilton: Δε χρωστάω τίποτα στη Formula 1
- Δημοπρατείται το Ford F-150 Harley-Davidson Edition του David Beckham
- Στη διεκδίκηση του τίτλου πιστεύει ο Raikkonen
- Το νέο N-Largo S πακέτο της Novitec Rosso για την Ferrari F12
- O Penske θα οδηγήσει μια Camaro SS στο φετινό Indy 500
- Teaser Video: Το νέο μεγάλο SUV της Renault για πρώτη φορά
- Το νέο Audi R8 V10 Plus με Capristo εξάτμιση
- Γαμπρός τράκαρε νοικιασμένη Ferrari
- Μια μοναδική Ferrari 488 GTB
- GP Ρωσίας 2016: Οι επιλογές ελαστικών των οδηγών
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Τα ελαστικά LASSA έχουν τη δική τους… Drift Team !
- Προετοιμασία των Παγκόσμιων Πρωταθλητών Motocross στο Honda Park (ΒΙΝΤΕΟ)
- 3ο Thessaloniki Tuning Show
- Αθήνα - Σπάρτη σε δύο ώρες
- Με νίκη ξεκίνησε η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM
- Οι Road Runners στον διαγωνισμό F1 in Schools
- Μείωση 23% στις πωλήσεις των BMW i3 και i8 το πρώτο τρίμηνο του 2016
- Εγγυημένο και ενισχυμένο όφελος απόσυρσης από τη Volvo
- Το Lexus IS facelift στο Πεκίνο