Hamilton: Mercedes προ των πυλών!

Το μεγαλύτερο μεταγραφικό deal της χρονιάς στη Formula 1 πάει να κλείσει σήμερα! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Lewis Hamilton εντός της ημέρας αναμένεται να κάνει το “switch” και να μεταπηδήσει από το Woking στο Brackley.  Σύμφωνα με τα Αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Βρετανός είναι έτοιμος να πει το μεγάλο “ναι” στη Mercedes

σήμερα το απόγευμα.

Μετά από βδομάδες σκέψεις αλλά και άπειρων δημοσιευμάτων ο Hamilton αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την απόφαση του. Απόφαση που δεν είναι άλλη από την υπογραφή ενός συμβολαίου με τη Mercedes, η οποία θα του αποφέρει 11 εκατομμύρια λίρες ή καλύτερα 18.000.000 ευρώ ανά έτος. Απ’την άλλη, μετά από την επικείμενη μεταγραφή του Βρετανού στη Γερμανική ομάδα, ο Michael Schumacher μένει για 2η φορά εκτός Grid. Ομόσταβλος του Lewis θα είναι φυσικά ο Nico Rosberg.

Το τρίτο ερώτημα είναι .. ποιος πάει στη McLaren; Και η απάντηση λέει .. Sergio Perez! Ο Μεξικανός αφήνει την οικογένεια της Ferrari και πάει στο αντίπαλο στρατόπεδο για ν’αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε πιο ψηλό επίπεδο και να είναι βασικός διεκδικητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα