H νέα Porsche Cayman GT4 θα παράγει 450 άλογα

10:37 4/7/2014 - Πηγή: AutoBlog

Κάποιες νέες πληροφορίες σχετικά με την νέα Porsche Cayman GT4, έγιναν σήμερα γνωστές και σίγουρα προκαλούν τεράστιο ενδιαφέρον, προϊδεάζοντας μας ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα κάνει το αυτοκίνητο ένα από τα καλύτερα που έχει κατασκευάσει η Porsche.

Αρχικά, η GT4 θα είναι η πρώτη εργοστασιακή Cayman στην 8-χρονη ιστορία του μοντέλου που θα διαθέτει turbo,

και η πρώτη Porsche που θα φορέσει το λογότυπο GT4. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα από την προηγούμενη Cayman R, η GT4 θα φοράει τον γνωστό 3,8-λίτρων turbo επίπεδο εξακύλινδρο κινητήρα, απόδοσης κοντά στα 450 άλογα, τα οποία θα περνάνε στο δρόμο μόνο από τον πίσω άξονα.

Θα είναι ελαφρύτερη από την standard, σημαντικά πιο “ειδική” και πιθανότατα, αυτόματη αφού λέγεται πως θα εξοπλίζεται με το PDK κιβώτιο ταχυτήτων που χρησιμοποιεί και η GT3. Στιλιστικά το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με νέο bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, μεγάλη αεροτομή και διαχύτη, ενώ μεγαλύτερα θα είναι και τα φρένα, πατώντας χαμηλότερα στο έδαφος, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει και roll cage.

Άγνωστη παραμένει ακόμα η ακριβής ημερομηνία παρουσίασης, αλλά από τη στιγμή που θα είναι μοντέλο 2015, δεν αποκλείεται να την δούμε επίσημα προς το τέλος του έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα