H εταιρία της Nissan για την Κίνα, παρουσίασε το T70 στην έκθεση της Guangzhou

Η θυγατρική της Nissan, Venucia, που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην κινέζικη αγορά. παρουσίασε στην έκθεση της Guangzhou το T70.

Το compact SUV κατασκευάζεται από την Dongfeng Nissan Motor

Passenger Vehicle Company (DFL-PV) και βασίζεται στην C-platform της, που έχει χρησιμοποιηθεί στην πρώτη γενιά του Qashqai και την δεύτερη γενιά του X-Trail. Το T70 θα είναι διαθέσιμο με δύο τετρακύλινδρους βενζινοκινητήρες 1,6-λίτρων απόδοσης 120 ίππων και 1,8-λίτρων απόδοσης 142 ίππων. Ο πρώτος θα μπορεί να συνδυαστεί και με ένα CVT κιβώτιο, ενώ ο δυνατότερος θα προσφέρεται με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο.

Στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου θα περιλαμβάνεται η εφαρμογή σύνδεσης του smartphone με το αυτοκίνητο, το Around View Monitor (AVM) και έναν αισθητήρα ελέγχου της ταχύτητας. Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της DFL-PV, Yong Ren, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Οι Κινέζοι καταναλωτές αναζητούν ένα αξιόπιστο SUV με προηγμένη τεχνολογία. Με το Τ70 έχουμε ανταποκριθεί σε αυτό, προσφέροντας το καλύτερο όσον αφορά τη τεχνολογία, την ασφάλεια και την ποιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα