H Toyota παρουσίασε τα Corolla Fielder και Corolla Axio facelift στην Ιαπωνία

22:46 1/4/2015 - Πηγή: AutoBlog

H Toyota παρουσίασε αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας τα ανανεωμένα Corolla Fielder (station wagon) και Corolla Axio (sedan), τα οποία ξεκίνησαν την εμπορική τους καριέρα από σήμερα. Οι αλλαγές στα αυτοκίνητα εντοπίζονται τόσο στο αισθητικό κομμάτι, όσο και σε θέματα ασφαλείας, ενώ έχουν και βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, τόσο το Corolla Fielder όσο και το Corolla Axio

διαθέτουν τη σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας “Under Priority”, στην οποία υπάρχει μια μεγάλη τραπεζοειδή μάσκα και νέα φωτιστικά σώματα. Επίσης, υπάρχει προσθήκη χρωμάτων στη διαθέσιμη παλέτα, με νέα να είναι το Orange Metallic και Cool Bordeaux Glass Flake για το Corolla Fielder, και το Vintage Brown Pearl Crystal Shine για το Corolla Axio.

Η Corolla είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρίας που θα εξοπλίζεται με το πακέτο τεχνολογιών ασφαλείας Toyota Safety Sense C. Αυτό διαθέτει στο πάνω μέρος του παρμπρίζ ένα laser radar καθώς και μια κάμερα, που διαβάζουν το δρόμο και αναγνωρίζουν κάθε αντικείμενο, αυτοκίνητο, πεζό ή ποδηλάτη. Στο πακέτο των συστημάτων περιλαμβάνεται το Pre-collision System (PCS), το Lane Departure Alert (LDA) και το Automatic High Beam (AHB).

Στο εσωτερικό οι αλλαγές των Corolla Fielder και Axio είναι αρκετά περιορισμένες και εντοπίζονται στο δερμάτινο τιμόνι και στον λεβιέ ταχυτήτων, στις piano black λεπτομέρειες, στους επανσχεδιασμένους αεραγωγούς και άλλα.

Μηχανικά τα αυτοκίνητα διαθέτουν πλέον στο στάνταρ εξοπλισμό το σύστημα Stop & Start, με τον 1.500άρη 2NR-FKE κινητήρα να καταναλώνει μόλις 4,2 λίτρα/100 χλμ. Από την άλλη, οι υβριδικές εκδόσεις των αυτοκινήτων έχουν βελτιωμένη κατανάλωση, μόλις 2,9 λίτρα/100 χλμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα