H Toyota εξανθρωπίζει την οδηγική εμπειρία

13:31 6/4/2016 - Πηγή: AutoBlog

Η Toyota μόλις ξεκίνησε την λειτουργία της Toyota Connected, μιας νέας θυγατρικής της, η οποία έχει ως στόχο να συμβάλει στην εξανθρώπιση της οδηγικής εμπειρίας. Η εταιρία έχει την έδρα της στη πόλη Plano του Τέξας και θα χρησιμεύσει ως ένα επιστημονικός κόμβος για τις παγκόσμιες δραστηριότητες της Toyota.

H Toyota Connected θα επικεντρωθεί στην

“παροχή απρόσκοπτων συμφραζομένων υπηρεσιών και στην ανάλυση δεδομένων για την υποστήριξη της ανάπτυξης των προϊόντων, των πελατών, των εμπόρων, των διανομέων και των εταίρων της Toyota“. Η Toyota δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά μας λέει πως θα συμμετάσχει σε μια σειρά από διαφορετικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων in-car υπηρεσιών, τηλεματικής, IoT (Internet of Things) ενώ θα επικεντρωθεί και σε τεχνολογίες ασφαλείας και εξατομίκευσης.

Η εταιρία θα λειτουργήσει σε συνεργασία με την Microsoft και από κοινού θα “ενισχύσουν τη δύναμη της επιστήμης των δεδομένων μέσω της τεχνολογίας cloud Azure της Microsoft, για να αναπτύξουν έξυπνες και διαισθητικές υπηρεσίες που θα βοηθούν να εξανθρωπίσουν την οδηγική εμπειρία, ώστε να γίνει η ζωή των πελατών ευκολότερη.” Ανάμεσα στις τεχνολογίες που θα μπορούσαν να προστεθούν στα αυτοκίνητα θα ήταν κάποια χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα