H Tesla θα ανανεώσει σύντομα το Model S

21:51 8/4/2016 - Πηγή: AutoBlog

Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το Model S τον Ιούνιο 2012, η Tesla το ανανεώνει σχεδόν κάθε χρόνο είτε με την τοποθέτηση μεγαλύτερης μπαταρίας, είτε με νέες τεχνολογίες, είτε με την αναβάθμιση λογισμικού. Αυτό που έχει μείνει απαράλλαχτο είναι η εμφάνιση του, κάτι που σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες πρόκειται να αλλάξει, αφού φημολογείται ότι στο εγγύς μέλλον θα υποστεί ένα facelift.

Έτσι, το Model S θα αποκτήσει νέα

μάσκα, η οποία θα μοιάζει είτε με αυτή του Model X ή του νέου Model 3 και νέα LED φωτιστικά σώματα. Το πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα αποκτήσει νέα καθίσματα, τα οποία προαιρετικά θα είναι αεριζόμενα και ψυχόμενα και νέα χρώματα.

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε το Tesla Model S

Αυτές οι αλλαγές είναι πιθανό να παρουσιαστούν την επόμενη εβδομάδα, οι οποίες θα αυξήσουν την τελική τιμή. Με τις αλλαγές αυτές, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί και η φημολογούμενη P100D έκδοση, η οποία προφανώς θα αποκτήσει μπαταρία 100kWh. Από την πλευρά της, η Tesla σχολίασε επί του προκειμένου:

Δεν σχολιάζουμε φήμες ή εικασίες σχετικά με τις μελλοντικές εκδόσεις. Η Tesla συνεχώς καινοτομεί και προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά στα οχήματα μας τα βελτιώνουμε, για τους υπάρχοντες και τους μελλοντικούς πελάτες μας. Τιμολογούμε τα αυτοκίνητα μας με συνέπεια παγκοσμίως, κάτι που απαιτεί από εμάς να προσαρμόζουμε τις τιμές ανάλογα με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Έχουμε ενημερώσει τους πελάτες μας ότι ορισμένες μεταβολές των τιμών θα τεθούν σε ισχύ από τις αρχές Απριλίου. Πρέπει πάντα να ενθαρρύνουμε εκείνους που ενδιαφέρονται για την αγορά του Model S να κάνουν την παραγγελία τους, ώστε να μπορούν να αρχίσουν να απολαμβάνουν τα οφέλη του σήμερα.

Με άλλα λόγια, η Tesla θα κάνει τις παραπάνω αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα