H Porsche 918 Spyder δεν έχει γίνει Sold Out

Τελικά η Porsche δεν έχει κάνει sold out την 918 Spyder, αν ισχύει ότι αναφέρει Wolfgang Hatz, επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της Porsche. Η Porsche θα βγάλει στην αγορά 918, 918 Spyder, της οποίας η έκδοση παραγωγής θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης με αρχική τιμή τις €768.026.

O

Hatz πιστεύει ότι οι δυνητικοί πελάτες τη Porsche θα παραγγείλουν μια 918 Spyder, μόλις έχουν την ευκαιρία να καθίσουν πίσω από το τιμόνι της και να την οδηγήσουν. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν πρέπει κάποιος να συγκρίνει την 918 Spyder με την LaFerrari, η οποία έχει κάνει ήδη sold out, επειδή όπως ανέφερε ο Γερμανός, η 918 είναι γεμάτη τεχνολογία, και οι άνθρωποι πρέπει να την οδηγήσουν ώστε να την κατανοήσουν πλήρως. Είπε κάποιος στον Hatz πως η LaFerrari δεν είναι φορτωμένη με τεχνολογία; Άβυσσος η ψυχή του Γερμανού….

Να θυμίσω πως η Porsche 918 Spyder θα φορά έναν V8 4,6-λίτρων κινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες, που θα αποδίδουν συνολικά 875 άλογα. Αναλυτικές λεπτομέρειες για την 918 Spyder μπορείς να διαβάσεις εδώ και εδώ.

[Πηγή: Autocar]

Keywords
Τυχαία Θέματα