H Mercedes-AMG φέρεται να εργάζεται σε αντιπάλους των Audi TT και Porsche Panamera

19:11 3/4/2015 - Πηγή: AutoBlog

Το νεοϊδρυθέν παράρτημα Mercedes-AMG της γερμανικής εταιρίας, μετά τα επιτυχημένα μοντέλα που έβγαλε στην αγορά, θέλει να έχει παρουσία και σε άλλες κατηγορίες και σκέφτεται ήδη την ύπαρξη μοντέλων-ανταγωνιστών της Porsche Panamera και του Audi TT.

Για το δεύτερο, δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούς, καθώς στα μέσα του προηγούμενου μήνα υπήρχε η πρώτη φήμη ότι γερμανική εταιρία ετοιμάζει ένα μικρό σπορ coupe αυτοκίνητο που θα είχε ως

αντίπαλο το Audi TT. Αν και όταν βγει στη κυκλοφορία, φημολογείται ότι θα βασίζεται πάνω στην επόμενη γενιά της A-Class και θα εφοδιάζεται με τετρακύλινδρους κινητήρες. Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει στον δρόμο το 2019, αρχικά ως coupe έκδοση, ενώ έναν χρόνο αργότερο θα παρουσιαστεί και η roadster παραλλαγή του.

Από την άλλη, η Mercedes-AMG προετοιμάζει, επίσης, ένα μοντέλο απέναντι στη Panamera και πιστεύεται ότι το τετράθυρο μοντέλο θα βασίζεται στην επόμενη γενιά E-Class, αλλά με σημαντικά διαφοροποιημένη σχεδίαση. Τώρα ποια η διαφορά με την CLS ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά αν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί στα γερμανικά μέσα, τότε το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει σχεδόν παράλληλα με την παρουσίαση της νέας E-Class (W213).

Keywords
Τυχαία Θέματα