H Marussia είχε πρόβλημα με ιό στο Bahrain

Ένας απλός ιός υπολογιστή, την πρώτη μέρα των δοκιμών στο Bahrain, ήταν ο λόγος που η Ρωσική ομάδα δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της. Η Marussia έκανε λιγότερους γύρους από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, στο δεύτερο τετραήμερο δοκιμών και όπως εξηγεί ο John Booth, υπεύθυνος για την καθυστέρηση τους ήταν ένας ιός τύπου Trojan:

Ξεκίνησε την πρώτη μέρα, με έναν ιό Trojan

στο σύστημα αεροδυναμικής μέτρησης που είχαμε στο μονοθέσιο. Αυτό μας απασχόλησε το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας. Την δεύτερη μέρα, καταφέραμε να κάνουμε 17 γύρους και να προσπεράσουμε τα προβλήματα, οπότε ήταν όλα ΟΚ. Την Παρασκευή όμως, είχαμε ένα θέμα στον κινητήρα και χρειαστήκαμε όλη τη μέρα για να τον αλλάξουμε, ενώ την τελευταία μέρα είχαμε πολλά μικρά προβλήματα, τα οποία είναι δύσκολο να διορθωθούν σε αυτά τα μονοθέσια.

Το πρωί είχαμε μια εσφαλμένη ειδοποίηση προβλήματος στο ERS, αυτό μας κόστισε 2 ώρες. Μετά είχαμε πρόβλημα με το σύστημα καυσίμων, το οποίο ήταν δικό μας πρόβλημα και όχι της Ferrari. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με μικρά προβλήματα να παρουσιάζονται, χωρίς να επαναλαμβάνονται, το οποίο είναι πολύ περίεργο καθώς συνήθως έχεις επαναλαμβανόμενα προβλήματα.

Με την MR03 να έχει κάνει μόλις 59 γύρους, ο Booth φαίνεται να ανησυχεί για το πόσο έτοιμη θα είναι η Marussia στο πρώτο GP. Ελπίζει όμως κατά την διάρκεια των τελευταίων δοκιμών στο Bahrain, η ομάδα του να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα της Αυστραλίας.

Θα έλεγα ψέματα, αν δήλωνα πως δεν ανησυχώ. Είναι καλό να πιστεύεις πως μπορείς να λύσεις τα προβλήματα που έχεις, αλλά σκοπός είναι να μπορείς και να το αποδείξεις.

Δεν έχουμε κάνει τίποτα από πλευράς στησίματος του μονοθεσίου, αλλά οι οδηγοί μας φαίνεται να είναι ικανοποιημένοι και να έχουν αυτοπεποίθηση. Βελτιώσαμε τα φρένα κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Τώρα έχουμε ελάχιστες μέρες πριν το τελευταίο τεστ και μετά 4 μέρες δοκιμών για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

[Πηγή: AutoSport]

Keywords
Αναζητήσεις
ποσο κανει marussia
Τυχαία Θέματα