H Chrysler δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει με τα minivan, η Fiat θέλει να εξαγοράσει και το υπόλοιπο 41.5% της Chrysler

Ο CEO της Chrysler και της Fiat, Sergio Marchionne, σε πρόσφατη συνέντευξη είχε αποκαλύψει ότι θα σταματήσει τη παραγωγή του Chrysler Town & Country, όταν βγει στην αγορά το επόμενο Dodge Grand Caravan, αλλά πλέον φαίνεται ότι το ξανασκέφτεται.

Σύμφωνα

με το The Detroit Free Press, η Chrysler έχει ετοιμάσει ήδη 4 πρωτότυπα, ένα minivan της Dodge και της Chrysler και ένα crossover της Dodge και της Chrysler. Τώρα εξετάζει το πως θα περάσει μόνο δύο μοντέλα στην αγορά, αφού θέλει να εξαλείψει τις εσωτερικές επικαλύψεις των αυτοκινήτων. Έτσι μια από τις δύο εταιρίες θα βγάλει στην αγορά έναν minivan και η άλλη ένα crossover, τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στο 2014 ως μοντέλα του 2015.

Παράλληλα, σε ότι αφορά το καθαρά διοικητικό κομμάτι, η Fiat δηλώνει πεπεισμένη ότι θα εξαγοράσει το υπόλοιπο 41.5% της Chrysler μέσα στους επόμενους μήνες, με το ποσό που να απαιτείται να είναι μεταξύ των 4,1 έως 5,5 δις δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα