H AC Schnitzer βελτιώνει τις BMW M3 και M4

Η γερμανική βελτιωτική εταιρία AC Schnitzer παρουσίασε πρόσφατα τα νέα πακέτα που ετοίμασε τόσο για την BMW M3, όσο και για την M4. Ο οίκος προσφέρει πακέτα βελτίωσης για τον 3.0-λιτρο S55 εξακύλινδρο κινητήρα που από τα 431 άλογα, μπορεί να παράγει 510 άλογα με 645 Nm ροπής. Η αύξηση της ιπποδύναμης έρχεται με την τοποθέτηση ελεύθερου φίλτρου εισαγωγής αέρα, νέας εξάτμισης με σύστημα βαλβίδων και φυσικά με την τοποθέτηση νέου

προγράμματος στην ECU.

Επίσης προσφέρει είτε χαμηλότερα ελατήρια κατά 25-30 mm μπροστά και 10-15 mm πίσω, είτε RS ρυθμιζόμενη ανάρτηση που μπορεί να μειώσει την απόσταση κατά 30-40 mm μπροστά και 30 mm πίσω, ενώ στιλιστικά μπορεί να τοποθετήσει νέο αεροδυναμικό bodykit αποτελούμενο από μπροστά spoiler βάρους μόλις 400 γραμμαρίων, αεροτομή, καπάκια πλαινών καθρεπτών και διαχύτη, όλα κατασκευασμένα από carbon, με τις αλλαγές στο εξωτερικό να ολοκληρώνονται με τις νέες ζάντες, διαθέσιμες έως 21″.

Στο εσωτερικό η AC Schnitzer έχει τοποθετήσει αλουμινένια παντέλς, νέα λαβή χειροφρένου, μπρελόκ, νέο επιλογέα ταχυτήτων, αλουμινένιο κάλυμμα στο iDrive και βελούδινα πατάκια.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα