Guangzhou Auto WitStar Concept, το αυτοκίνητο που έχει τα πάντα, ακόμα και ενυδρείο!

Όπως η έκθεση του Los Angeles είχε το Youabian Puma, έτσι και το Guangzhou Motor Show έχει το Guangzhou Auto WitStar Concept. Και εξηγούμαι.

Το Guangzhou

Auto WitStar Concept που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι ένα περίεργο, αλλά σχετικά καλαίσθητο όχημα. Είναι concept και ως concept του επιτρέπεται μία σχετική σχεδιαστική ελευθερία αλλά πέρα από αυτό, δεν είναι άσχημο και με εξαίρεση τις gullwing πόρτες και το γεγονός πως δεν έχει μεσαία κολώνα, δεν έχει και τίποτα το αξιοσημείωτο.

Μέχρι να μπεις στο εσωτερικό όμως και να δεις το ενυδρείο. Ναι, σοβαρά, ενυδρείο. Το σαλόνι του WitStar Concept μοιάζει με… σαλόνι. Τα εμπρός καθίσματα γυρνούν 180 μοίρες και αντικρίζουν τα πίσω και στη μέση έχει ένα ενυδρείο με 10 χρυσόψαρα, πέντε φυτά και πολλές λευκές πέτρες! Δεν μπορώ να το ξεπεράσω…

Το αυτοκίνητο καθεαυτό είναι ηλεκτρικό με βενζινοκινητήρα που απλά επεκτείνει την αυτονομία. Δεν παρέχει κίνηση. Αυτή, την παρέχει ένας ηλεκτροκινητήρας. Το WitStar Concept φτάνει τα 50km/h σε 4.5 δευτερόλεπτα και έχει τελική της τάξης των 160km/h. Η αυτονομία του είναι 100km ενώ με τον βενζινοκινητήρα σε λειτουργία φτάνει τα 600km. Το εντυπωσιακό όμως είναι πως το πρωτότυπο κατασκευάστηκε για να επιδείξει τις νέες τεχνολογίες τις εταιρίας στον τομέα της αυτόνομης οδήγησης και πέρα από την πλάκα, το ενυδρείο έχει τοποθετηθεί για να δείξει η Guangzhou πως το WitStar Concept είναι ικανό να αποφύγει εμπόδια. Αυτός είναι και ο λόγος που τα εμπρός καθίσματα γυρνάνε προς τα πίσω.

[Πηγή: CarNewsChina]

Keywords
Τυχαία Θέματα