GMC Acadia Facelift 2013

09:41 9/2/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η GMC παρουσίασε στην έκθεση του Σικάγο το ανανεωμένο Acadia το οποίο στιλιστικά απέκτησε νέο μπροστά προφυλακτήρα, LED φώτα ημέρας και μια νέα γρίλια. Διαθέτει μια νέα πίσω κολόνα, αεροτομή και νέα φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι περιορισμένες και εντοπίζονται στο νέο σύστημα

ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με συνδεσιμότητα Bluetooth/USB/iPod, μαλακά πλαστικά, κόκκινο κρυφό φωτισμό και αλουμινένια διακοσμητικά στης εκδόσεις SLT και Denali.

Ειδικά στην έκδοση Denali υπάρχουν διαφορετικοί προφυλακτήρες, επανασχεδιασμένη γρίλια, πλαστικά βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος καθώς και ζάντες 20″. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις, κλιματιζόμενα καθίσματα, ξύλινα διακοσμητικά και φωτιζόμενα μαρσπιέ.

Από πλευράς ασφαλείας διαθέτει τον νέο κεντρικό αερόσακο της GM, σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου, συναγερμό OnStar καθώς και σύστημα ειδοποίησης σε διασταυρώσεις. Μηχανικά φορά έναν V6 3.6-λίτρων απόδοσης 292 ίππων με 366 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα νέο 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο το οποίο μπορεί να συνεργαστεί και με το σύστημα τετρακίνησης που βρίσκεται στον επιπλέον εξοπλισμό.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος χωρίς ακόμη να έχουνε ανακοινωθεί οι τιμές του.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα
GMC Acadia Facelift 2013,