Fiat 500 με Ferrari V8 κινητήρα με 550 άλογα από την Lazzarini Design

Ε ρε και να το πετύχεις αυτό σε κανένα φανάρι. Θα μοιράζει τόσο πόνο σε ανυποψίαστους που θα τους κάνει να αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που του έφυγε έτσι. Ο λόγος για το 550 Italia, ένα βελτιωμένο Fiat 500 από την Lazzarini Design, ένα Ιταλικό στούντιο που θέλει να βγάλει το ταχύτερο Fiat 500 που κυκλοφορεί.

Μέχρι στιγμής,

η ιδέα βρίσκεται ακόμη σε σχέδια στον υπολογιστή, όπου βλέπουμε το Fiat 500 να αποκτά νέο bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνά spoiler και αεροτομή.  Στην οροφή βρίσκεται μια μεγάλη εισαγωγή αέρα η οποία τροφοδοτεί τον V8 4.5-λίτρων κινητήρα της Ferrari απόδοσης 550 ίππων. Ο κινητήρας προέρχεται από την 458 Italia, όπου παρότι σε αυτή αποδίδει 570 άλογα, η Lazzarini θα τον κάνει να αποδίδει 20 λιγότερα ώστε να περνά τη δύναμη ομαλότερα στο δρόμο, αφού, παρότι τις αλλαγές στο στήσιμο και στην ενίσχυση του σασί που έχει κάνει, δεν παύει να είναι ένα Fiat 500 και όχι μια 458 Italia.

Η εταιρία θέλει διακαώς να το περάσει στη παραγωγή με κόστος 550.000 δολαρίων (437.500 ευρώ) και τώρα είναι στην αναζήτηση επενδυτή ώστε να υλοποιήσει την ιδέα της. Πόσοι από εσάς θέλουν να περάσει στη παραγωγή να σηκώσουν χέρι.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα