Dennis: Όλα καλά με τον Lewis

Ο Ron Dennis, εκτός από επί κεφαλής τού McLaren Group είναι και κάτι σαν δεύτερος πατέρας του Lewis Hamilton, αφού ο Βρετανός είναι αυτός που έβαλε τον Hamilton στη Formula 1. Μάλιστα,

όταν υπέγραψε συμβόλαιο μαζί του, όταν ο Lewis ήταν 13 ετών, προσέφερε και οικονομική βοήθεια του “Billion Dollar Man”, της οποίας η οικονομική κατάσταση ήταν πάρα πολύ κακή.

Οι δεσμοί μεταξύ των δύο ανδρών ήταν πολύ δυνατοί, μέχρι φέτος, όπου ο Hamilton επέλεξε ν’ αλλάξει ομάδα και να μην ανανεώσει με τη McLaren, αλλά να υπογράψει με τη Mercedes. Πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτό σημαίνει και το τέλος των καλών σχέσεων που είχαν οι δυο τους, αλλά ο Dennis επισημαίνει πως τα πράγματα δεν είναι έτσι:

Όλοι πιστεύουν ότι υπάρχει κάποιο θέμα μ’ εμένα και τον Lewis: δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα μεταξύ μας. Κάποιες φορές, οι συνθήκες σε μία σχέση δεν ισορροπούν, δεν ταιριάζουν. Είμαστε μια ομάδα που απαιτεί πολλά από τον οδηγό της, και, αν κάποια άλλη ομάδα είναι ικανή να κάνει μια πιο ελκυστική πρόταση σε όλα τα σχήματα και μορφές, τότε ο οδηγός πρόκειται να φύγει.

Αν κοιτάξουμε πίσω στην ιστορία μας, η ομάδα μας είναι μεγαλύτερη από κάθε οδηγό. Είχαμε τον Ayrton (Senna), τον Alain (Prost), τον Niki (Lauda), τον Mika (Hakkinen), τον Keke (Rosberg), είχαμε μια κόλαση από πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα, και θα έχουμε και στο μέλλον. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι όλοι στην ομάδα είναι εκεί για τους σωστούς λόγους, είναι συγκεντρωμένοι, είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν και αποφασισμένοι να κάνουν όλες τις θυσίες, για να κερδίσουν. Στην ομάδα μας, όλοι ξέρουν πόσο πολλή δουλειά έχουμε να κάνουμε εντός κι εκτός του μονοθεσίου, κι αυτό δεν έχει δημιουργήσει κανένα θέμα.

Τέλος, δηλώνει πως δεν τον ανησυχεί η φυγεί του Hamilton, στον οποίο ευχεται να έχει μια καλή συνέχεια. Μεταξύ μας, δεν πιστεύω ότι αδιαφορεί για την αποχώρηση του Βρετανού, καθώς ο Lewis έχει δείξει ότι μπορεί να βγάλει όλη την ταχύτητα του μονοθεσίου, αλλά ας δούμε τι λέει ο Dennis:

Έυχομαι στον Lewis τα καλύτερα. Έχει καλιεργηθεί μέσα από την καριέρα του και δεν αισθάνομαι κάτι από τα συναισθήματα που αποδίδονται σ’ εμένα. Είμαι εντελώς χαλαρός, σκέφτεσαι τις ωραίες στιγμές που είχες μαζί του, αλλά είμαστε αγωνιστική ομάδα που θέλουμε να κερδίζουμε, και αυτό απαιτεί μια ολόκληρη σειρά από θυσίες, και, όπως είπα, κάποιες άλλες ομάδες δεν έχουν αυτή την απαίτηση. Τελικά, θα κερδίσουμε αγώνες την επόμενη σεζόν και στο μέλλον, κι ελπίζω να γίνουμε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dennis, Όλα, Lewis,Dennis, ola, Lewis