Dennis: 3ετές το συμβόλαιο του Alonso, θα κερδίσουμε μαζί

21:33 1/5/2015 - Πηγή: AutoBlog

Όταν η McLaren ανακοίνωσε ότι ο Fernando Alonso επιστρέφει στην ομάδα, η μόνη λεπτομέρεια γύρω από το συμβόλαιο των δύο πλευρών ήταν ένα απλό και ξερό «multi-year». Με την βρετανική ομάδα να χρειάζεται πολύ χρόνο προκειμένου να γίνει αρκετά ανταγωνιστική ώστε να μπορεί να διεκδικήσει παγκόσμια πρωταθλήματα, ήταν σίγουρο πως ο Alonso δεν πέρασε απλώς για ένα καλησπέρα από το Woking.

Ο Ron Dennis επί κεφαλής του McLaren

Group, αποκαλύπτει τη διάρκεια του τωρινού συμβολαίου με τον Ισπανό. Σύμφωνα με τον Βρετανό, ο «Ferni» θα οδηγεί για λογαριασμό της McLaren τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2017, όταν και ολοκληρώνεται η μεταξύ τους σύμβαση.

Έχει ένα «ευθύ» συμβόλαιο τριών ετών μαζί μας, χωρίς επιλογές. Είναι τόσο απλό. Αυτό θέλαμε να του προσφέρουμε και αυτό ήθελε να υπογράψει. Δεν μπορώ να το κάνω πιο απλό.

Ο Dennis αφήνει πίσω τα όσα έγιναν το 2007 και πιστεύει ότι θα έρθει η κορυφή ξανά για τη McLaren, μαζί με τη βοήθεια του Alonso, τον οποίο θεωρεί τον καλύτερο οδηγό στη Formula 1, κάτι που δε μας κάνει καμία εντύπωση.

Ο Fernando είναι ένας άνθρωπος με κίνητρα, είναι πιο γρήγορος, ανταγωνιστικός και έμπειρος από ποτέ, και συνδυάζει ενέργεια κι ενθουσιασμό. Όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι θα κερδίσουμε ξανά, και θα το κάνουμε μαζί με τον Fernando. Είναι νικητής και γι’ αυτό τον προσλάβαμε. Επίσης, η McLaren και η Honda είναι νικητές, και γι’ αυτό ήρθε σ’ εμάς.

Οδήγησε 5 χρόνια για τη Ferrari και δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα πρωτάθλημα, κάτι που είναι λυπηρό γι’ αυτόν, όπως παραδέχεται ο ίδιος. Αλλά, κατάφερε να καθιερωθεί ως, όπως λέτε κι εσείς, ο καλύτερος οδηγός στο grid, ήθελε μια νέα ομάδα και διάλεξε την McLaren-Honda. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό και ήταν και για ‘μάς η πρώτη επιλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα