Corinna Schumacher: Τα δύσκολα πέρασαν

Ο Michael Schumacher βγήκε πρόσφατα από το κώμα στο οποίο βρισκόταν, αφήνοντας το νοσοκομείο της Grenoble, συνεχίζοντας την αποκατάστασή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Κέντρο του Βο (CHUV) της Λωζάννης. Η γυναίκα του, Corinna, βρίσκεται από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του, δηλώνοντας πως ο Γερμανός πολυπρωταθλητής προχωράει με αργά και θετικά βήματα τον αγώνα του.

Με αφορμή το Grand Prix στο Hockenheim και μέσα από το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα, η Corinna θέλησε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει τους χιλιάδες

φίλων, τονίζοντας πως τα δύσκολα πέρασαν για τον Michael.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια. Οφείλω να πω πως η συμπαράστασή σας μας άφησε άναυδους. Είναι καλό να ξέρεις ότι μαζί ξεπεράσαμε τις δυσκολότερες στιγμές.

Τώρα είμαστε αντιμέτωποι με μια φάση η οποία αναμένεται να πάρει πολύ χρόνο. Πιστεύουμε ότι και τώρα, σε αυτό τον αγώνα, θα είσαστε σύμμαχοι του Michael. Μέχρι τότε, θα ήθελα να ευχηθώ σε εσάς και τις οικογένειές σας ό,τι καλύτερο.

Ο Schumacher κέρδισε 5 Γερμανικά Grands Prix στην καριέρα του, ενώ ακόμη και όταν δεν βρίσκονταν στην ενεργό δράση, παρακολουθούσε από κοντά τους αγώνες. Ο Michael παρατήρησε από πολύ νωρίς το ταλέντο του συμπατριώτη του Sebastian Vettel, για τον οποίο αποτελεί ίνδαλμα μέχρι σήμερα. Ο Vettel χαρακτήρισε θλιβερό το επερχόμενο GP, εξαιτίας της απουσίας του Schumacher, ευχόμενος να προκύψουν και άλλα χαρμόσυνα νέα για την υγεία του.

Στον ερχόμενο αγώνα, στο GP Γερμανίας, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βρεθώ στο βάθρο μπροστά στους συμπατριώτες μου. Ναι, θα είναι ένα θλιβερό GP χωρίς τον Schumacher, αλλά είχαμε καλά νέα για την κατάσταση του Michael αυτές τις εβδομάδες και πρέπει να ευχόμαστε να έρθουν γρήγορα και άλλα. Είναι μια διαδικασία ανάκαμψης που θα πάρει πολύ χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα