Chevrolet Trax ή αλλιώς το Opel Mokka με το ρούχα της Chevrolet

Η Chevrolet ανακοίνωσε ότι στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο θα παρουσιάσει το Trax, το νέο της μικρό SUV το οποίο είναι στην ουσία μια άλλη εκδοχή από αυτή των Opel Mokka και Buick Encore. Το αυτοκίνητο είχε παρουσιαστεί σε μορφή πρωτότυπο το 2007 και θα πωλείται σε 140 χώρες με τον Μεξικό να είναι η πρώτη, ενώ στην Ευρώπη θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της από την Άνοιξη του 2013.

Το

αυτοκίνητο δεν θα πωλείται στην Αμερική λόγω του ότι η GM πιστεύει ότι θα κόψει πωλήσεις από το Chevrolet Equinox αλλά και από το Buick Encore. Σε σχέση με το Opel Mokka διαθέτει νέο μπροστά προφυλακτήρα, την γρίλια της Chevrolet, νέα φωτιστικά σώματα και εντονότερους θόλους.

Μηχανικά η Chevrolet δεν αναφέρει τι κινητήρες θα φορά το Trax αλλά λογικά θα φορά τους ίδιους κινητήρες που φοράνε τα Mokka/Encore. Έτσι αναμένουμε να φορά μια ποικιλία από κινητήρες, συμπεριλαμβανομένων ενός 1,6-λίτρων βενζίνης με 115 ίππους, ενός υπερτροφοδοτούμενου 1,4-λίτρων βενζίνης με 140 ίππους και ενός 1,7-λίτρων CDTI diesel με 130 ίππους.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα