Chevrolet Silverado και GMC Sierra 2014 [w/video]

H GM παρουσίασε τα νέα Chevrolet Silverado και GMC Sierra με κύριο χαρακτηριστικό τους να είναι οι νέοι κινητήρες με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων.

Και τα δύο θα παρουσιαστούν στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο και στιλιστικά διαθέτουν νέα γρίλια, μεγάλα φωτιστικά σώματα και φουσκωμένα φτερά. Πατάνε πάνω

σε 17″ με 20″ ζάντες και οι εκδόσεις με τη τετράπορτη καμπίνα διαθέτουν μεγαλύτερες πίσω πόρτες για καλύτερη πρόσβαση. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο ταμπλό και νέος πίνακας οργάνων στον οποίο υπάρχει μια 4,2″ οθόνη που ενημερώνει τον οδηγό με ότι χρειαστεί.

Κάτω από το καπό υπάρχουν τρεις νέοι EcoTec3 κινητήρες. Ο V6 4,3-λίτρων, ο V8 5,3-λίτρων και ο V8 6,2-λίτρων οι οποίοι διαθέτουν άμεσο ψεκασμό, συνεχώς μεταβαλλόμενο χρονισμό βαλβίδων και σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων.

Τα νέα μεγάλα Αμερικάνικα pickup διαθέτουν νέα ανάρτηση, μεγάλα φρένα και ένα ανανεωμένο ηλεκτρουδραυλικό σύστημα διεύθυνσης, τα οποία προσφέρουν βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τα μέσα του 2013. Αναλυτικές λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα