Button: Ίσως τρέξω στο Super GT της Ιαπωνίας του χρόνου

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Jenson Button συνεχίζει να δηλώνει ότι έκανε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του, όσον αφορά την επόμενη χρονιά, όπου την θέση του θα πάρει ο Stoffel Vandoorne, όντας ομόσταυλος του Fernando Alonso.

Ο Βρετανός πρωταθλητής του 2009 επιμένει ότι δεν αποσύρεται από την ενεργό δράση, και πριν λίγο καιρό είχε πει ότι θα συμμετάσχει σε αγώνες go-kart και rallycross. Σε πρόσφατη συνέντευξη του προσέθεσε και

το ιαπωνικό πρωτάθλημα Super GT στις επιλογές του, λέγοντας:

Θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο με τους φίλους μου, την οικογένεια μου και να κάνω άλλα πράγματα. Αγαπώ το τρίαθλο και ίσως αγωνιστώ σε κάτι άλλο, όπως Rallycross ή Super GT στην Ιαπωνία.

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές και γι ‘αυτό είναι συναρπαστικό, επειδή μπορώ να ζήσω τη ζωή μου με τον τρόπο που θέλω το επόμενο έτος. Έχω συμβόλαιο για να αγωνιστώ με την ομάδα το 2018, αν η ομάδα με θέλει να αγωνιστώ και αν αισθάνομαι ότι θέλω να αγωνιστώ.

Οδηγώ στη Formula 1 εδώ και 17 χρόνια, η οποία είναι ολόκληρη η ενήλικη ζωή μου, έτσι θέλω να ζήσω ένα χρόνο στη ζωή μου που δεν με το πρόγραμμα [της]

Keywords
Τυχαία Θέματα