BMW X6 M50d by G-Power με 455 άλογα

Μετά την παρουσίαση του βελτιωτικού πακέτου για την BMW X5 M50d από την G-Power, ο γερμανικός οίκος μας δείχνει και το αντίστοιχο για την X6 για δεύτερη φορά.

Το αυτοκίνητο όταν βγαίνει από το αμερικάνικο εργοστάσιο αποδίδει 381 άλογα και 740 Nm ροπής από τον εξακύλινδρο 3,0-λίτρων κινητήρα. Ο γερμανικός οίκος, όμως, κατάφερε μέσω του επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου να αυξήσει την ιπποδύναμη. Στη πραγματικότητα η G-Power προσφέρει δύο διαφορετικές αναβαθμίσεις. Στην πρώτη τοποθετεί την “plug-and-play” συσκευή

D-Tronik 5 V1, η οποία τοποθετείται ανάμεσα στον εργοστασιακό εγκέφαλο και τον κινητήρα. Η αύξηση της ιπποδύναμης φτάνει τα 74 άλογα και τα 130 Nm, κάτι που συνολικά σημαίνει 455 άλογα και 870 Nm ροπή.

Η δεύτερη επιλογή είναι η τοποθέτηση του D-Tronik 2 V1 μαζί με τον κατά παραγγελία προγραμματισμό του εργοστασιακού εγκεφάλου, που επιτρέπει στον κάθε πελάτη να προσαρμόσει διάφορες παραμέτρους στις δικές του προτιμήσεις. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με την αφαίρεση του ηλεκτρονικού κόφτη και τη τοποθέτηση σφυρήλατων ζαντών 23 ιντσών με ελαστικά 305/25.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα