BMW Welt Experience, μια βόλτα στα κεντρικά της BMW

01:03 3/4/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η BMW ανακοίνωσε το φετινό πρόγραμμα επισκέψεων για το BMW Welt, το κέντρο της στο Μόναχο, εκεί όπου στεγάζεται μεταξύ άλλων και το μουσείο της BMW, ενώ από εκεί μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης της BMW να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο. Κάθε ημέρα, περίπου 100 άνθρωποι παραλαμβάνουν το νέο τους BMW.

Το μουσείο της BMW φιλοξενεί 120 αυτοκίνητα , τα οποία καλύπτουν τα 90 χρόνια ιστορίας της BMW. Υπάρχουν 25 εκθεσιακοί χώροι και περίπου 400.000 κόσμος επισκέπτεται το μουσείο κάθε χρόνο.

Το Welt, σημαίνει Κόσμος, και κάθε χρόνο, η BMW φιλοξενεί περισσότερους από 2 εκατ. επισκέπτες, από το 2007 που άνοιξε τις πύλες του. Το BMW Welt, εκτός από τον χώρο παραλαβής και το μουσείο, διαθέτει επίσης διαδραστικά εκθέματα που δείχνουν το πως λειτουργεί το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της BMW, το τμήμα σχεδιασμού και παραγωγής, καθώς επίσης αίθουσες συνεδριάσεων, συναυλιακούς χώρους καθώς και το Junior Campus για τους μικρούς επισκέπτες. Τέλος, ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφτεί και το κεντρικό εργοστάσιο της BMW, εκεί όπου κατασκευάζει τη Σειρά 3 καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των κινητήρων της. Αν βρεθεί κάποιος από εσάς στο Μόναχο για διακοπές, πιστεύω ότι αξίζει να περάσεις λίγες ώρες εκεί. Μέχρι να πας όμως, απόλαυσε το στις φωτογραφίες που ακολουθούν.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα