Audi: Κάντο όπως η Tesla

21:06 6/3/2016 - Πηγή: AutoBlog

Η Audi ετοιμάζεται ώστε να βγάλει στην αγορά τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητά της, με το Q6 να κάνει την αρχή, με τον Stefan Knirsch, τον νέο επικεφαλής του τμήματος εξέλιξης της εταιρίας να δηλώνει πως η Audi μπορεί να μάθει από την Tesla για να γίνει “πιο ευέλικτη και να παίρνει γρηγορότερες αποφάσεις,

λαμβάνοντας περισσότερα ρίσκα“.

O Knirsch συμπλήρωσε πως δεν είναι μόνο η Audi που έχει να μάθει από την Silicon Valley, αλλά και πως οι εταιρίες της Καλιφόρνια θα μπορούσαν να μάθουν από την Γερμανική εταιρία. Ο νέος CEO του VW Group, Matthias Müller σε πρόσφατη ομιλία του κατά το περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης είπε πως η εταιρία του θα πρέπει “να σκέφτεται περισσότερο σαν την Tesla“, με τον Knirsch να συμπληρώνει:

Το νόημα της εκμάθησης από την Tesla είναι η αλλαγή της στρατηγικής μας στον τομέα των λήψεων των αποφάσεων. Η Silicon Valley, στον τομέα αυτό δρα γρήγορα, λαμβάνοντας περισσότερα ρίσκα, δίνοντας παράλληλα λιγότερο βάρος στις επενδύσεις στις εγκαταστάσεις παραγωγής, όπως και στο να επικεντρώνεται στα κέρδη.

Είναι επίσης αλήθεια ότι σε ορισμένες περιπτώσεις και εμείς πλέον δρούμε γρήγορα. Τα MMI συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας π.χ, μας δείχνουν τον δρόμο. Εργαζόμαστε με τους ηγέτες, όπως η Nvidia και η Harmann, τοποθετώντας νέα συστήματα στα αυτοκίνητά μας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε δείξει πως μπορούμε να κινηθούμε ευέλικτα στον τομέα των ηλεκτρονικών. Το κλειδί για μας είναι να γίνουμε πιο ευέλικτοι σε κάθε τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα