Audi RS6 Avant με 700 άλογα από την ABT

Η ABT Sportsline, πρόσφατα βελτίωσε ένα Audi RS6 Avant στα –σατανικά- 666 άλογα αλλά ή ως βαθιά θρησκευόμενα άτομα ένιωθαν άβολα με τον αριθμό ή απλά δεν τους φάνηκαν αρκετά. Τα λεφτά μου στο δεύτερο. Όπως και να έχει, τώρα, παρουσιάζει ένα ακόμα ισχυρότερο πρόγραμμα για το ούτως ή άλλως εξαιρετικά ικανό γερμανικό station wagon.

Το πακέτο είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι «εντυπωσιακό χωρίς να είναι υπερβολικό» και περιλαμβάνει εγκέφαλο της ABT, νέα

εξάτμιση και «μικρές αλλαγές στο engine management». Χάρη σε αυτές τις λίγες αλλαγές, ο τετράλιτρος, twin-turbo V8 αποδίδει πλέον 700 άλογα και 880Nm ροπής, αύξηση της τάξης των 140 αλόγων και 180Nm σε σύγκριση με το stock. Με αυτά τα νούμερα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως το ABT Audi RS6 Avant πιάνει τα 100km/h από στάση σε 3,4 δευτερόλεπτα και συνεχίζει μέχρι τα 320km/h της τελικής του.

Παρά τις εξωφρενικές επιδόσεις και την τεράστια ιπποδύναμη, το RS6 Avant παραμένει σχετικά διακριτικό στον τομέα της εμφάνισης. Η ABT προσφέρει καλύμματα καθρεφτών από ανθρακονήματα, sport ελατήρια για την ανάρτηση και ζάντες ελαφρού κράματος 20 ή 22 ιντσών. Sleeper δεν το λες αλλά μπορείς να φορτώσεις το σπίτι σου, την οικογένεια σου και τον σκύλο σου και νομίζω πως δεν θα έχει πρόβλημα στις ανηφόρες.


[Πηγή: ABT]

Keywords
Τυχαία Θέματα