Aston Martin DBC Concept by Samir Sadikhov

Με την Aston Martin One-77 να έχει πάψει να παράγεται, η θέση της μένει κενή. Καταλαβαίνω απόλυτα πως η Aston Martin δεν θα βγάλει σύντομα τον αντικαταστάτης της για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι επί της παρούσης να αναλύσουμε αλλά θα κάνω μία παράκληση σε όποιον ακούει. Όταν με το καλό πάρετε την απόφαση να βγάλετε το επόμενο μοντέλο, επικοινωνήστε με τον Samir Sadikhov! Ακόμα καλύτερα, δημιουργήστε μία θέση στην ομάδα design της φίρμας σας μόνο και μόνο για αυτόν τον άνθρωπο, ώστε να τον έχετε στο μόνιμο προσωπικό

σας.

Αν δεν θυμάστε το όνομα Samir Sadikhov, να σας πω πως είναι ένας τρομερά ταλαντούχος σχεδιαστής από το Αζερμπαϊτζάν που πριν 2 χρόνια κέρδισε την δεύτερη θέση στον Ferrari World Design Contest με το εκπληκτικό Xezri. Σαν να μην έφτανε αυτό, στις αρχές του 2013, μας παρουσίασε και την «αγωνιστική» έκδοση του μοντέλου, το Xezri Competizione Concept Study και μας έκανε πάλι να δακρύσουμε από την ομορφιά του σχεδίου.

Τώρα, ο Samir χτύπησε ξανά αλλά όχι με άλλη μία Ferrari. Αυτή τη φορά, προτίμησε την Aston Martin και μας παρουσίασε την Aston Martin DBC Concept. Εγώ ένα θα πω, τα υπόλοιπα θα τα πει μέσω εμού ο Samir. Βγάλτε το στην παραγωγή εχθές!

Στόχος ήταν το design του αυτοκινήτου να είναι αγνό, καθαρό και μοντέρνο ενώ την ίδια στιγμή να μπορείς στο μυαλό σου να το αναγνωρίσεις σαν Aston Martin και να φανταστείς το σήμα στο καπό.

Τι λέτε; Εγώ απλά αναρωτιέμαι γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν σχεδιάζει για κάποια μεγάλη φίρμα ή κάποιον σχεδιαστικό οίκο…



[Πηγή: Samirsadikhov]

Keywords
Τυχαία Θέματα