Arrivabene: Τελευταία ευκαιρία η Ουγγαρία

O αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του, κάτι που δεν έκανε όταν ρωτήθηκε για το μέλλον της ομάδας του:

Το επόμενο GP θα κρίνει πολλά. Δεν είμαστε εκτός διεκδίκησης του τίτλου, αλλά η Ουγγαρία είναι σαν τελικός για εμάς. Μετά από εκεί θα καταλάβουμε ακριβώς που βρισκόμαστε σε σχέση με το πρωτάθλημα. Και δεν μας παίρνει να αποτύχουμε.

Ο Ιταλός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα

αστάθειας στην απόδοση που μαστίζουν το μονοθέσιο της Scuderia, αλλά και στην αναξιοπιστία του κιβωτίου που έχει κοστίσει στους δυο τελευταίους αγώνες:

Παλεύουμε από την αρχή της σεζόν με την ισορροπία της SF16. Έχουμε έτοιμες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, αλλά στο μέσον της χρονιάς δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε κάτι επαναστατικό. Το θέμα του κιβωτίου μας έχει κόψει τα πόδια σε αγώνες που ο Sebastian ( σ.σ. αυτός έτρωγε τις ποινές λόγω αλλαγής, μην πάει ο νους σε μεροληψία) θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός. Πρέπει να το εξετάσουμε διεξοδικά για να δούμε αν είναι κατασκευαστικό λάθος ή αστοχία υλικού. Ποντάρω στο δεύτερο.”

Τέλος, ο Arrivabene έδωσε και το στίγμα για τον ποιον “βλέπει” ως αντίπαλο:

Η Red Bull έχει βελτιωθεί πολύ το τελευταίο διάστημα κι αυτό είναι καλό για το θέαμα. Όμως πιστεύω πως ακόμα είμαστε στην κόντρα με τις Mercedes. Είμαστε πίσω μεν, αλλά αν βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς θα μπορέσουμε να τους κυνηγήσουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα