65 χρόνια του Volkswagen Genuine Exchange Parts

H Volkswagen ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα της Genuine Exchange Parts, γιορτάσει φέτος τα 65 χρόνια του. Η ιδέα είχε γεννηθεί κατά τη διάρκεια της μεταπολεμικής περιόδου και μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει περισσότερα από 89 εκατ. ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών, κάνοντας κατά μέσο όρο 40% εξοικονόμηση στους πελάτες.

Συνολικά 7,9 εκατ. κινητήρες, 2,9 εκατ. κιβώτια και περισσότερα από 78 εκατ. άλλων ανταλλακτικών, έχουνε πουληθεί μέσα σε αυτά τα 65 χρόνια

Το

πρόγραμμα ξεκίνησε το 1947 με την ανακατασκευή των κινητήρων Beetle και σήμερα, περισσότεροι από 450 υπάλληλοι της VW, εργάζονται πάνω στην ανακατασκευή κινητήρων στο εργοστάσιο Baunatal. Κάθε χρόνο, περίπου 48.000 κινητήρες σε 490 παραλλαγές επισκευάζονται, ενώ σε αυτά προστίθενται οι  60.000 κυλινδροκεφαλές σε 220 παραλλαγές και τα  49.000 κιβώτια σε 550 παραλλαγές.

Χάρη στην τεχνολογική πρόοδο, ακόμη και οι κινητήρες Common Rail και τα κιβώτια DSG διπλού συμπλέκτη μπορούν να επισκευαστούν σήμερα. Η τρέχουσα σειρά καλύπτει πάνω από 16.000 ανταλλακτικών από 63 ομάδες προϊόντων. Το πλεονέκτημα για τους πελάτες είναι ότι εξοικονομούν κατά μέσο όρο 40 τοις εκατό για γνήσια ανταλλακτικά σε σύγκριση με την τιμή των αντίστοιχων νέων ανταλλακτικών, με τα ανταλλακτικά αυτά να έχουν την ίδια ποιότητα, λειτουργικότητα και την εγγύηση με τα καινούργια.

Το  Volkswagen Genuine Exchange Parts δεν έχει οφέλη μόνο στους πελάτες αλλά βοηθά επίσης και στη προστασία του περιβάλλοντος. Το ποσό του χάλυβα που σώζεται κάθε χρόνο είναι περίπου 7.000 τόνους, αρκετός χάλυβας ώστε να κατασκευαστεί ακόμη ένας πύργος του Άιφελ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα