Ξεκαθάρισε τη θέση του ο Στεφάνου
16:59 13/3/2012
- Πηγή: Sport.gr
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το μέλος των Supporters:"Με αφορμή τα δημοσιεύματα σε διάφορα σάιτ που μιλούν για "πριμ φάντασμα" και τη σχετική συζήτηση που έχει ξεκινήσει με αφορμή αυτά, αποφάσισα να προβώ σ’ αυτήν την ανακοίνωση με μόνο σκοπό να αποκατασταθεί η αλήθεια.Βασικό μου μέλημα να προστατευτεί η ομάδα, από τους απανταχού "καλοθελητές" που δημιουργούν έντονη καχυποψία και αφήνουν υπόνοιες σχετικά με το θέμα του πριμ νίκης επί του ΠΑΟ.Ο κόσμος της ΑΕΚ δικαιούται να μάθει την αλήθεια.
Και η αλήθεια καταγράφεται μέσα από γεγονότα, τα οποία ευτυχώς είναι μη αμφισβητήσιμα και έχουν ως εξής:Σάββατο 10 Μαρτίου, έρχομαι σε επαφή με μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ και τους ανακοινώνω την πρόθεσή μου να βοηθήσω οικονομικά τους παίκτες της ΑΕΚ μόνο αυτούς, με ποσό έως 100.000 ευρώ.Τους πρότεινα μάλιστα, αυτό να δοθεί σαν πριμ, νίκης επί του ΠΑΟ (στην περίπτωση που επιτευχθεί κάτι τέτοιο) ώστε να τονώσω το ηθικό σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, σε μία περίοδο που ο κόσμος μας έχει ανάγκη από νίκες σε τέτοια παιχνίδια.Μόνη προϋπόθεση έθεσε να μην κοινοποιηθεί στον Τύπο το όνομά μου, μη θέλοντας να εμπλακώ σε οποιοδήποτε σενάριο αφορά τη διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ.Οι παίκτες μας υποθέτω μη γνωρίζοντας πως είμαι ο πριμοδότης, αρνήθηκαν την προσφορά, κάτι που μου κοινοποιήθηκε μέσω της διοίκησης της ΠΑΕ.Ως εκ τούτου πιστεύω πως ξεκαθαρίζεται οτιδήποτε σχετικό με τα αγνά κίνητρα που με οδήγησαν σε αυτήν την πρόταση / προσφορά μου.Είναι σαφές ότι η βασική προϋπόθεση που είχα θέσει περί ανωνυμίας, δεν ίσχυσε και όχι μόνο αυτό αλλά δόθηκε αφορμή για σενάρια και εξετέθη το όνομά μου.Είναι τρανό παράδειγμα του πως είναι καταδικασμένη τελικά οιαδήποτε προσπάθεια φιλάθλου με κάποια οικονομική δυνατότητα, να προσφέρει χωρίς να γίνει στόχος λασπολογίας και αμφισβήτησης.Από εδώ και πέρα για το τι θα πράξω για το ανωτέρω θέμα αφορά εμένα και τους παίκτες και δεν προτίθεμαι να προβώ σε κάποια ανακοίνωση.Το θέμα για μένα θεωρείται λήξαν.Με εκτίμηση,Δημήτρης Στεφάνου".
Keywords
παε αεκ, παο, ΑΕΚ, προσφορες, παναθηναικος, το θεμα, θεμα, παιχνιδια, αφορμη, γεγονοτα, γινει, δυνατοτητα, δοθει, δοθηκε, ευρω, εκτιμηση, ηθικο, καχυποψια, ομαδα, ονομα, παε αεκ, παο, σεναριο, συζητηση, δημητρης
Τυχαία Θέματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- ΑΕΚ-ΠΑΟΚ όπως... Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
- Αναβολή του Ολυμπιακός-ΟΦΗ
- Το Sport24.gr στο Ιnstagram
- Θυμήθηκε τον... ΠΑΟ ο Ζιλμπέρτο
- To πρόγραμμα για Ολυμπιακό, Μέταλιστ
- Vodafone Έλεγχος Χρήσης
- Στήριξη στον Τζάνη
- Παίζει μπάλα η Νικόλ!
- Camping... «Σαν Μαμές» (pics)!
- Κανονικά οι Παπαδόπουλος και Κάρολ, ετοιμος ο Φουστέρ
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sport.gr
- ΑΕΚ-ΠΑΟΚ όπως... Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
- Vodafone Έλεγχος Χρήσης
- Super 3: Θα μπορούσε να είναι «αστείο» αν δεν ήταν τραγικό
- Εφτασε στην Αθήνα η Μέταλιστ, αμφίβολος ο Φινίνιο
- Μοίρασε μπράβο ο Μάντζιος
- Στον Παπούλια ο Χονδροκούκης
- Δώνης: Το αντιμετωπίζουμε σαν ντέρμπι
- Ξεκαθάρισε τη θέση του ο Στεφάνου
- Γενική είσοδος 10 ευρώ βάζει ο Εργοτέλης στον "τελικό" με την Κέρκυρα
- Ρονάλντο: Είμαι καλά στη Ρεάλ, θα μείνει ο Μουρίνιο

- Τελευταία Νέα Sport.gr
- Ξεκαθάρισε τη θέση του ο Στεφάνου
- Μοίρασε μπράβο ο Μάντζιος
- Με Μπρίτο στη Θεσσαλονίκη ο Ατρόμητος
- Βεργίνης: Ετοιμοι για την νίκη στο ντέρμπι
- ΑΕΚ-ΠΑΟΚ όπως... Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
- Γενική είσοδος 10 ευρώ βάζει ο Εργοτέλης στον "τελικό" με την Κέρκυρα
- Μαρκόπουλος: Να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι
- Δώνης: Το αντιμετωπίζουμε σαν ντέρμπι
- Λαβέτσι: Να γράψουμε ιστορία...
- Χωρίς Μιχαήλ, Τζάνη και Σκούφαλη ο ΠΑΣ στην Λιβαδειά
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Σαχσανίδης: «Δάσκαλος ο Βεζυρίδης»
- «Παιχνίδι πρόκληση»
- Αναβάλλεται το ΟΣΦΠ-ΟΦΗ
- Αγώνας δρόμου για δύο
- Α ΕΣΚΑ | Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής
- Το Κύπελλο grappling
- Μαρκόπουλος: «Παραδοσιακό ντέρμπι»
- Επανάληψη του Ελλάδα-Πορτογαλία στην Κρήτη!
- Χωρίς Μουλόπουλο ο Λεβαδειακός
- Ξεκαθάρισε τη θέση του ο Στεφάνου