ΒΕΤ στο Europa... Part II

Χαίρετε, κύριοι. Αρκετά καλά τα πήγαμε στην 1η δόση του Europa, με τις περισσότερες των επιλογών μας να επιβεβαιώνονται. Πάμε να δούμε τα σημερινά, εξετάζοντας τα ματς ανά όμιλο.

1oς όμιλος
20:00 ΠΑΟΚ - Ρούμπιν Καζάν
20:00 Σάμροκ Ρόβερς - Τότεναμ

Εκτίμηση: Η Τότεναμ θα έχει το νου της στην Τούμπα... Αν δει (όχι ότι σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί...) πως ο ΠΑΟΚ νικά τη Ρούμπιν,

τότε η μικρούλα Σάμροκ θα... καλοπεράσει. Το +7 γκολ πληρώνει στο 9,00. Οσο για τον ΠΑΟΚ; Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα τσαλακώσει το ευρωπαϊκό του προφίλ, για να κάνει τη χάρη των ρώσων. Περιμένω μάχη και κλειστό σκορ. Αξίζει το ρίσκο στο 0-1 γκολ.

2ος όμιλος
20:00 Ανόβερο - Βόρσκλα
20:00 Κοπεγχάγη - Σταντάρ Λιέγης

Εκτίμηση: Εχουν κριθεί τα πάντα σε ό,τι αφορά την πρόκριση και την κατάταξη. Ο,τι και να γίνει Σταντάρ (1η) και Ανόβερο (2ο) έχουν προκριθεί. Και τα δύο ματς στο over.

3ος όμιλος
20:00 Χάποελ Τελ Αβίβ - Λέγκια Βαρσοβίας
20:00 Αϊντχόβεν - Ραπίντ Βουκουρεστίου

Εκτίμηση: Εδώ παίζουν για τη... χαρά του παιχνιδιού. Τα πάντα έχουν κριθεί, καθώς ό,τι και να γίνει απόψε τα εισιτήρια της πρόκρισης θα πάνε σε Αϊτχόβεν (1η) και Λέγκια (2η). Τα πολλά γκολ και στα δύο ματς έχουν μεγάλη τύχη.

7ος όμιλος
22:05 ΑΖ Αλκμααρ - Μέταλιστ
22:05 Αούστρια - Μάλμε

Εκτίμηση: Η Μέταλιστ "καθάρισε" με κορυφή και πρόκριση, συνεπώς δεν έχει κίνητρο (βαθμολογικό) στο ματς της Ολλανδίας. Με "Χ" στο ματς Αλκμααρ - Μέταλιστ και νίκη της Αούστρια επί της Μάλμε (το πιο λογικό) πάνε σε ισοβαθμία Αλκμααρ και Αούστρια. Και τα δύο μεταξύ τους ματς έχουν λήξει ισόπαλα 2-2 και αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω σενάρια, το κριτήριο θα είναι η διαφορά τερμάτων. Λοιπόν: +3 έχει η Αλκαμμαρ (και θα μείνει, αν έρθει ισοπαλία), -3 έχει η Αούστρια. Υπό αυτό το πρίσμα, αξίζει να κυνηγήσουμε τα πολλά γκολ και κανένα σκορ... μαμούθ στο ματς της Αυστρίας.

8ος όμιλος
22:05 Μπριζ - Μπράγκα
22:05 Μπέρμιγχαμ - Μάριμπορ

Εκτίμηση: Λογικά, η Μπέρμιγχαμ θα κάνει το καθήκον της κόντρα στη Μάριμπορ (1,45 ο "1"), αλλά ταυτόχρονα περιμένει και νίκη της Μπράγκα στο Βέλγιο επί της Μπριζ. Αν θα κρατήσω κάτι από τον συγκεκριμένο όμιλο, αυτό είναι το "Χ" στο ματς του Μπριζ, που θα στείλει τις δύο ομάδες... αγκαλίτσα στους "32".

9ος όμιλος
22:05 Ουντινέζε - Σέλτικ
22:05 Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεν

Εκτίμηση: Εδώ η Ατλέτικο έχει "καθαρίσει" την πρόκριση και παίζει για την πρωτιά του ομίλου απέναντι στην αδιάφορη (ήδη αποκλεισμένη) Ρεν. Είναι πολύ χαμηλός "1" για μία ομάδα που δεν πατά καλά στα πόδια της, όπως η Ατλέτικο και μάλιστα κόντρα στην επικίνδυνη (και... συμπάθειά μου από τη Ligue 1) Ρεν. Θα σταρφώ στα πολλά γκολ, που πληρώνουν πολύ καλύτερα απ' ό,τι ο "1". Στο άλλο ματς τώρα, αυτού του Ούντινε, θα γίνει σφαγή. Οποια ομάδα νικήσει (1-1 ήταν το πρώτο ματς) θα περάσει, με την Ουντινέζε βέβαια να συμβιβάζεται με την ισοπαλία. Ολα είναι στο χέρι των ιταλών.

Keywords
Τυχαία Θέματα