Βέρτζος: Επιτέλους... μπάλα!

Αντίστροφα μετρούν στη Δράμα για την πρεμιέρα της Δόξας στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

O Αγγελος Βέρτζος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο και τον στόχο των δραμινών.

Για την καθυστερημένη πρεμιέρα της Δόξας στο πρωτάθλημα: "Είναι πρωτόγνωρο για μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ευτυχώς ξεκινάμε, μπαίνουμε στο χώρο της Σούπερ Λιγκ κι ελπίζω να αρχίσουμε με το δεξί και να βρούμε ρυθμό. Είναι πολύ κουραστικό να δίνεις συνέχεια φιλικά. Δώσαμε συνολικά 17 φιλικά, κάτι σαν κανονικό πρωτάθλημα δηλαδή. Για καλή μας τύχη και μετά από όλες αυτές τις περιπέτειες μπαίνουμε επιτέλους στο πρωτάθλημα και αφήνουμε πίσω ό,τι προηγήθηκε".

Για την υποχρεωτική μετακόμιση στο Καυταντζόγλειο, λόγω έργων στο γήπεδο της Δράμας: "Δεν μας άρεσε καθόλου που θα παίζουμε στο Καυταντζόγλειο γιατί μεγάλη μας δύναμη είναι ο κόσμος και η έδρα μας. Όμως είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο".

Για τους στόχους της ομάδας: "Πρώτος στόχος είναι η σωτηρία. Ξέρουμε πως είναι δύσκολη η αποστολή μας. Δεν γνώριζε η διοίκηση αν θα έπρεπε να έχει μπάτζετ ομάδας Σούπερ Λιγκ ή δεύτερης κατηγορίας. Κάποια παιδιά αποκτήθηκαν μόλις την περασμένη εβδομάδα. Πιστεύω πάντως πως θα είμαστε μαχητές και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα