Βελής: Είμαι τρομοκρατημένος

Τρομοκρατημένος από την αποχώρηση του Θοδωρή Ζαγοράκη δήλωσε ο Λεωνίδας Βελής, ο οποίος ήταν στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά παραιτήθηκε λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας. "Είναι φίλος μου ο Θόδωρος, αλλά διαφωνώ με την απόφασή του", είπε και αναφερόμενος στον Ζήση Βρύζα, υποστήριξε ότι "είναι περαστικός από την προεδρία".

Αρχικά αναφέρθηκε στην παραίτηση του Ζαγοράκη, λέγοντας ότι "...είμαι τρομοκρατημένος, Επαθα σοκ

και φυσικά διαφωνώ με αυτό που έκανε ο Θόδωρος. Ηξερε πως κάθεται σε μια ηλεκτρική καρέκλα, θεωρούσα και συνεχίζω να πιστεύω όμως ότι είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Ζαγοράκης θα έπρεπε να φύγει μόνο στη περίπτωση που θα εμφανιζόταν ένας επιχειρηματίας που θα έβαζε τα λεφτά του και θα αναλάμβανε την ομάδα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει, δεν μπορεί κάποιος αραβας να έρθει στον ΠΑΟΚ", είπε για να συμπληρώσει σχετικά με το γεγονός ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από τη θέση του:

"Εφυγα γιατί ήμουν αντίθετος με κάποια πράγματα στην ΠΑΕ. Δεν ήμουν αντίθετος με την παρουσία του Ζαγοράκη στη προεδρία. Εχει φιλότιμο ο Θόδωρος, δεν γίνεται να έχεις όλο τον λαό του ΠΑΟΚ υπέρ σου. Ηξερε ότι θα υπάρχει και μια μερίδα φιλάθλων που δεν θα ήταν μαζί του. Δεν μπορείς όμως να κρατήσεις τον οποιοδήποτε με το ζόρι. Είναι το φιλότιμο που πρέπει να έχεις να μείνεις στα δύσκολα. Ενώ ο Θόδωρος ήξερε πως δεν υπάρχει καταλληλότερος από τον ίδιο, έφυγε. Και πολύ φοβάμαι ότι έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες για τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά το φοβάμαι".

Σχετικά με τον Ζήση Βρύζα, ουσιαστικά είπε ότι κάθισε σε μια θέση που δεν του ταιριάζει: "Για μένα, ο Ζαγοράκης πρέπει να γυρίσει στη θέση του, αλλά δεν μπορεί να το κάνει γιατί θα είναι γελοίο. Νομίζω πως η επιλογή του Βρύζα είναι κακή, ή μάλλον είναι καλή για ένα διάστημα. Ο Βρύζας είναι για το αγωνιστικό, η θέση του προέδρου είναι διαφορετική. Η θέση του προέδρου είναι ζαγορακική. Ερχονται πολύ δύσκολα για τον ΠΑΟΚ. Ο Ζαγοράκης έφυγε και είτε το έκανε από φιλότιμο, είτε ήταν εν βρασμώ ψυχής. Ξέρετε πως στον Ολυμπιακό μια μεγάλη μερίδα των οπαδών της ομάδας είναι κατά του Μαρινάκη; Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει βάλει πολλά εκατομμύρια.

Σχετικά με τον Βρύζα, νομίζω ότι η καταλληλότερη θέση γι' αυτόν, είναι αυτή που είχε, όταν ενεπλάκη στον ΠΑΟΚ. Στο αγωνιστικό. Ηταν πολύ επιτυχημένος και δεν υπάρχει αμφιβολία επί τούτου. Τώρα βγάζουμε τον Βρύζα από εκείνο το πόστο και τον βάζουμε πρόεδρο. Ο Βρύζας είναι ένας περαστικός πρόεδρος, όχι μόνιμος. Σαν άνθρωπος είναι εξαιρετικός, αλλά έπρεπε να μείνει ο Ζαγοράκης. Μπορούσε ο Ζαγοράκης να χτίσει τον ΠΑΟΚ έστω και σε αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση. Γι' αυτό επαναλαμβάνω ότι προσωπικά είμαι τρομοκρατημένος με το αύριο του ΠΑΟΚ. Αυτοί που είναι αντίθετοι από τον Ζαγοράκη μπορούν να μου βρουν έναν καλύτερο;"

Keywords
Τυχαία Θέματα