Βασιλειάδης: Με το σπαθί μας

Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα του ανσάμπλ, που θα δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μοίρασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της γυμναστικής, Θανάσης Βασιλειάδης.

"Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, στις προπονήτριες και σε όσους συμμετείχαν σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Η πρόκριση της ομάδας του ανσάμπλ αποτελεί ένα πραγματικό κατόρθωμα. Ήταν πολλοί αυτοί που δεν μας ήθελαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες,

αλλά τα κορίτσια του ανσάμπλ, με το ταλέντο και το πείσμα τους, κατάφεραν να τους διαψεύσουν. Είναι κρίμα που δεν προκρίθηκε και η Βαρβάρα, η οποία επίσης έδωσε τον αγώνα της μέχρι το τέλος, μέσα σε αντίξοες συνθήκες", τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο... λόμπι του Λονδίνου:

"Οι βαθμολογίες ήταν εξαρχής απαράδεκτα χαμηλές. Μας υποχρέωσαν να κάνουμε τρεις ενστάσεις: Στο πρώτο όργανο της Φίλιου, το στεφάνι, καθώς και στα δύο προγράμματα του ανσάμπλ. Τις κερδίσαμε και τις τρεις. Η ελληνική γυμναστική πάλεψε καθαρά και ό,τι κατάφερε εδώ, το κατάφερε με το σπαθί της...".

Keywords
Τυχαία Θέματα