Τζόρβας: Ολοι κάνουμε λάθη κάποια στιγμή και έχουμε τις άσχημες μέρες μας, αλλά θα πρέπει να φανούμε ικανοί για να τα ξεπεράσουμε

Με αφορμή τα συνεχόμενα λάθη των γκολκίπερ στο Μουντιάλ, ο Αλέξης Τζόρβας παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FIFA.

"Ολοι οι παίκτες στο ποδόσφαιρο κάνουν λάθη. Συμβαίνει και στους τερματοφύλακες, των οποίων δυστυχώς μπορεί να αποβούν μοιραία. Το ποδόσφαιρο σου δίνει και καλές και άσχημες στιγμές. Συχνά και αυτό το κάνουμε πολύ και στην Ελλάδα, δίνουμε περισσότερη έμφαση στα άσχημα και ξεχνάμε γρήγορα τα καλά", είπε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ολοι κάνουμε λάθη κάποια στιγμή και έχουμε τις άσχημες μέρες μας, αλλά θα πρέπει να φανούμε ικανοί για να τα ξεπεράσουμε. Αν κάνω ένα λάθος στο επόμενο παιχνίδι, δεν σημαίνει ότι όλη η ομάδα θα με δείχνει, λέγοντας ότι φταίω εγώ. Οι οπαδοί μπορεί να έρχονται και να σου λένε ότι θέλουν, αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα να μένει ενωμένη".

Αναφερόμενος στην ευκαιρία που πήρε από τον Οτο Ρεχάγκελ στο παιχνίδι με τη Ν. Κορέα, είπε: "Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος το... πόσο δύσκολο

Keywords
Τυχαία Θέματα