Τζογάρει επικίνδυνα ο Φερέιρα με τον Λέτο

08:28 2/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Στην αυγή του 2012, ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τον δικό του μαραθώνιο με παιχνίδια ανά τρεις μέρες δίνοντας το πιο κομβικό απ' αυτά την Τετάρτη (4/1) στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Μία αναμέτρηση, που θα κρίνει πολλά για τους πράσινους, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να... τζογάρει με την ηθελημένη απουσία του Σεμπάστιαν Λέτο. Ενα στοίχημα που

αν το κερδίσει, άπαντες θα βγάλουν το καπέλο στον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά αν δεν έλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και η μπίλια κάτσει σε κάποιο άλλο αποτέλεσμα εκτός του διπλού, τότε η... λαιμητόμος της κριτικής θα στηθεί πάνω από το κεφάλι του 65χρονου τεχνικού!

Οταν μετά το παιχνίδι με τον Αρη, στο οποίο ο Σεμπάστιαν Λέτο συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, μαθαίναμε πως επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι να εκτίσει την ποινή του ο Αργεντίνος άσος στο ματς με τον Παναιτωλικό, η αλήθεια είναι ότι πέσαμε από τα σύννεφα! Ιδιαίτερα, όταν οι πράσινοι είχαν μπροστά τους δύο φαινομενικά πιο εύκολα παιχνίδια, όπως εκείνα εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης και την Κέρκυρα, στα οποία θα μπορούσε να δηλωθεί ο "Σέμπα".

Η εξήγηση που είχε δοθεί τότε, ήταν πως ο Φερέιρα, αφενός δεν ήθελε να κόψει τον ρυθμό του Λέτο (αν φερ' ειπείν τον δήλωνε για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης) και αφετέρου θεωρούσε ότι μετά την 8ήμερη άδεια των Χριστουγέννων και το πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι του Αργεντίνου στην πατρίδα του δεν θα βρισκόταν σε καλό επίπεδο ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης για το ματς στο Αγρίνιο.

Καλώς ή κακώς ο Παναθηναϊκός φέτος εξαρτάται από τα... κέφια του Αργεντίνου, που είναι μία ομάδα -σχεδόν- μόνος του! Πρώτος σκόρερ (και του πρωταθλήματος γενικότερα) με 14 γκολ σε 12 αγώνες, δεύτερος σε ασίστ (3) έχοντας σπάσει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο, διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και οδηγεί τους πράσινους. Μην ξεχνάμε, πως σε δύο παιχνίδια δεν σκόραρε ο Λέτο, σε αυτά με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι πράσινοι δεν κέρδισαν (πήραν μια ισοπαλία στο Φάληρο, έχασαν στην Θεσσαλονίκη).

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δοκιμάσει να παίξει χωρίς τον αστέρα του φέτος σε κάποιο παιχνίδι, δεν συζητάμε τώρα για το ματς Κυπέλλου στον Εύοσμο. Κατά συνέπεια και με δεδομένο ότι ο Παναιτωλικός είναι μία δουλεμένη ομάδα και διαθέτει "καυτή έδρα", το έργο των πρασίνων θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αρα, η απουσία του Αργεντίνου από το συγκεκριμένο ματς είναι δίκοπο μαχαίρι.

Εν κατακλείδι, όπως προαναφέραμε, ο Φερέιρα τζογάρει στο ματς του Αγρινίου με την απουσία του Λέτο, καθώς είναι αμφίβολη και η συμμετοχή των Κουίνσι - Ρούντολφ. Αν θα τα κερδίσει όλα, ή θα χρεοκοπήσει στην ρουλέτα θα το ξέρουμε το βράδυ της Τετάρτης (4/1). Στην Παιανία ελπίζουν πως θα δικαιωθεί με την επιλογή του αυτή ο Πορτογάλος, γιατί δεν θέλουν να σκέφτονται τι θα συμβεί σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στην έδρα του Παναιτωλικού...

Keywords
Τυχαία Θέματα