Τζέιμς: Μπορώ να γίνω ο ηγέτης του Αρη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Αμερικανός Ντόμινικ Τζέιμς ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ντάριλ Ουάτκινς στον Αρη. Ο 25χρονος πλέι μέικερ υπολογίζεται μάλιστα για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο (κεκλεισμένων των θυρών) Αλεξάνδρειο, ενώ στις πρώτες δηλώσεις του εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα φορέσει τη φανέλα του Αρη.

"Πέρσι είχα έρθει στη Θεσσαλονίκη

ως αντίπαλος, ως παίκτης της Ακαντέμικ Σόφιας, και θυμάμαι πολύ καλά τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι ύστερα από ένα χρόνο θα έπαιζα γι' αυτό τον κόσμο. Είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο, αλλά και ενθουσιασμένο", είπε αρχικά και ρωτήθηκε για τον ρόλο του στην ομάδα.

"Δεν έχω πρόβλημα να γίνω ο ηγέτης του ’ρη. Μπορώ να το καταφέρω. Είχα ηγετικό ρόλο και στο κολέγιο Μαρκέτ, άλλωστε. Είναι κάτι που ξέρω να το κάνω. Αυτή είναι η τρίτη μου χρονιά στην Ευρώπη και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο προσαρμογής στις συνθήκες που θα βρω εδώ", ενώ σχετικά με τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό απάντησε:

"Γνωρίζω ότι παίζουμε με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πρόκειται για ένα τεστ για μας. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα