Τσέκαρε τους Νέους του Πανιωνίου ο Λεμονής στο φιλικό με τον ΠΑΟ Ρουφ

Σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος επικράτησε του ΠΑΟ Ρουφ με 3-2, σ' ένα παιχνίδι. Ο Τάκης Λεμονής, χρησιμοποίησε τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα Νέων, βγάζοντας σημαντικά συμπεράσματα σχετικά με την προσφορά, που θα μπορούσαν να έχουν στην πρώτη ομάδα. Ο Πανιώνιος
άνοιξε νωρίς το σκορ, όταν στο 14' ο Τσουβαλτσίδης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ντούνη, ο οποίος γύρισε στον Σταματή και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 17' ο Σταματής σούταρε στο δοκάρι, κι ενώ πρώτα είχε περάσει και τον τερματοφύλακα Βουτσινά. Στο 28' ο Σμυρλής βρήκε στην μεγάλη περιοχή τον Ντούνη και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 2-0.
 
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ των Γιανιτσανάκη (32'), Μιχελή (35'), ενώ είχαν και δοκάρι με τον Πέτρου στο 78'. Το τελικό 3-2 υπέρ του Πανιωνίου, διαμόρφωσε με ψηλοκρεμαστό πλασέ ο Λουκίνας στο 87'.
 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Ανέστης, Κούρος, Ρουμπουλάκος, Διαμαντόπουλος, Κούρντι, Ντούνης, Τσουβαλτσίδης, Σταματής, Βλάχος, Σμυρλής, Γκέζος.
(Β' Ημίχρονο): Λούκατς, Καμπούρης, Πολλάλης, Κούρος, Χατζησάββας, Σπανός, Ρουσάκης, Μάκος, Τσαουσάι, Κοντοχρήστος, Λουκίνας.
 
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βουτσινάς, Πενταυράκης, Κοκολάκης, Γρομιτσάρης, Βιδάλης, Χαλιμούρδας, Πέτρου, Θεοδωρόπουλος, Μιχελής, Γιανιτσανάκης, Καπουράνης.
Επαιξαν και οι: Καφές, Γιουβανέλης, Σαπαλίδης, Διαμαντόπουλος, Κρητικός, Κωνσταντόπουλος, Λαδάς, Σαλάκου, Μαρυωνίτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα