Τσάκας: Στημένο από την ΠΑΕ το επεισόδιο. Φιλοξενούν ένα φοροφυγά και όχι εμένα!

Λάβρος εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ο Βλάσης Τσάκας αναφορικά με τα όσα έγιναν πριν και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα, μιλώντας στο sport.gr χαρακτήρισε

"στημένο σκηνικό" την φραστική επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης, υποστήριξε ότι είναι ανεπίτρεπτο να φέρονται έτσι οι πράσινοι στον ίδιο, την ώρα που "φιλοξενούν στα επίσημα έναν φοροφυγά", εννοώντας τον εκπρόσωπο της Arboris Capital, Γιώργο Γεωργίου, ενώ για το θέμα της απόσυρσης του ενδιαφέροντος του Σουλτάν Αλ Σαούντ είπε ότι "δεν είπα ότι αποσυρόμαστε, αλλά μετά τα όσα έγιναν εις βάρος μας ότι υπάρχει σκέψη να αποσυρθούμε, όμως δεν θα τους κάνουμε τη χάρη..."!

Λάβρος εναντίον της διοίκησης
Σχεδόν τρεις ώρες μετά την φραστική επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού έξω από το ΟΑΚΑ, αλλά και την συμπεριφορά της ΠΑΕ προς το πρόσωπό του (σ.σ. δεν του επέτρεψαν την είσοδο στα επίσημα...) και τις φορτισμένες δηλώσεις περί απόσυρσης του ενδιαφέροντος του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για την πράσινη ΠΑΕ, ο Βλάσης Τσάκας μίλησε στο sport.gr και... ξιφούλκησε κατά της διοίκησης του Τριφυλλιού!

"Ηταν ένα στημένο σκηνικό από την ΠΑΕ, που είχε βάλει 2-3 οπαδούς να με βρίζουν και αυτό ήταν όλο...", είπε αρχικά ο Τσάκας και πρόσθεσε: "Αλλά δεν ήταν αυτό που με πείραξε τόσο, όσο η συμπεριφορά της διοίκησης του Παναθηναϊκού που δεν μου επέτρεψε την είσοδο στα επίσημα του ΟΑΚΑ. Λες και είμαι εχθρός του Παναθηναϊκού".

"Φιλοξενούν τον φοροφυγά και διώχνουν εμάς"
Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επενδυτή έγινε ακόμα πιο... επιθετικός αναφερόμενος και στην παρουσία του ανθρώπου της Arboris Capital, Γιώργου Γεωργίου στα επίσημα και την κουβέντα που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, λέγοντας: "Την ώρα που οι κύριοι της ΠΑΕ φιλοξενούν στα επίσημα έναν... φοροφυγά και καταζητούμενο, ενώ εμάς μας απαγορεύουν να βρεθούμε εκεί! Αυτά είναι τα νέα ήθη και έθιμα της διοίκησης".

"Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη..."
Οσον αφορά το ζήτημα που προέκυψε και την δήλωση που φέρεται να έκανε έξω από το ΟΑΚΑ περί απόσυρσης του ενδιαφέροντος του Σουλτάν, ο Τσάκας τόνισε: "Δεν είπα ότι αποσυρόμαστε, αλλά μετά τα όσα έγιναν εις βάρος μας ανέφερα ότι υπάρχει σκέψη να αποσυρθούμε, όμως δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Την Τετάρτη θα παρουσιάσουμε τα χρήματα για να αποδείξουμε ότι δεν λέγαμε ψέματα και επανερχόμαστε την Πέμπτη για να συζητήσουμε"!

Keywords
Τυχαία Θέματα